HARA: 13 ani de muzica live si 10 ani in Bucuresti dar si un mic turneu in tara

Trupa HARA canta joi pe 17 octombrie la Hard Rock Café, de la ora 21:00, in cadrul unui concert aniversar care invita fanii sa sarbatoreasca alaturi de trupa cei 13 ani de muzica live si 10 ani in Bucuresti. De asemenea, trupa da si startul unui mic turneu in toata tara.
Falvius a declarat la Observator: "Va asteptam cu drag cu multe piese din trecut si multe noutati pentru fani! Show-ul nostru este mai mult pe scena decat la televizor. Avem ceva de transmis cu muzica noastra, cu versurile noastre si ne place foarte mult sa facem asta",
 
Biletele pentru concertul Bestmusic cu HARA din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si pe www.bestmusic.ro dar si la Hard Rock Café si in ziua concertului la intrare.

Acestea costa 40 de lei cu loc la masa si 60 de lei VIP cu loc la masa in fata scenei.

Pe www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal) cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP.
Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactati la contact[at]iabilet.ro sau 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod