Un nou "război" între Mircea Badea şi Mihai Bendeac

Cei doi foşti prieteni se atacă pe Facebook după ce realizatorul de la Antena 3 a postat mai multe lucruri legate de actor şi de fosta iubită, Roxana Vancea.
Badea a criticat emisiunea lui Bendeac, dar şi de tatuajul pe care Roxana Vancea şi l-a făcut când cei doi erau împreună. 

"Tocmai mi-a zis cineva că Bendeac are o nouă emisiune cu unu de la Cluj sau ceva. Şi cică e invitat Florin Salam. Nu e rău, dar anunţaţi-mă când vine Leo. Sau Cap de porc", a scris, printre altele, Badea pe Facebook. 

Comentariile lui au atras reacţia promptă a lui Mihai Bendeac. "De două zile, brusc, o singură preocupare: EU. Urmează: Bendeac e «băsist» (evident!!!), Bendeac e un drogat fiindcă fumează iarbă, Bendeac e gay, Bendeac este un antitalent, Bendeac a ucis-o pe Elodia, Bendeac e un hipster obosit precum cei care protestează anti-Roşia Montană, Bendeac e un gunoi etc.
Vor apărea mari statui ale actoriei româneşti care vor spune că, de fapt, trebuie să fiu interzis pe televizor. Maşinăria funcţionează perfect, prieteni"
, a avertizat actorul.

Bendeac a promis că nu se va lăsa intimidat şi va lupta pentru dreptul său de exprimare: "Dacă asta trebuie să suporte un tânăr care refuză să plece capul şi ţine cu dinţii la libertatea de exprimare într-un stat european, nu e o problemă. Aş vrea un singur lucru. Să afle oamenii cât câştig eu pentru un show tv. Atunci vor înţelege că gestul de a refuza să mai apar pe sticlă până nu sunt liber să exprim ce simt, e un act de eroism. Cine ar renunţa la asemenea bani pentru ceva atât de idealist? Well, sunt mândru să mă uit în oglindă şi să răspund: EU, frate! EU! Într-o ţară în care unii îşi vând şi mama pentru un pumn de arginţi, într-o ţară în care manipularea pe tv a devenit lege organică, într-o ţară în care «vedetele» sunt dispuse la orice că să apară pe sticlă, cred că e nevoie de eroi.
Nu avem dreptul de a comite greşeala generaţiei părinţilor noştri. Nu avem dreptul de a sta ca oile şi a face compromisuri pe sistemul «stai în banca ta şi vezi-ţi de binele tău». În momentul în care ai notorietate şi se uită săptămânal sute de mii de oameni la ţine, eşti responsabil. Sau, mă rog, aşa gândesc eu."

"Alţii au câştigat notorietate doar ca să se umple de bani şi să intre peste rând la transplant de rinichi, exact cum făceau pe timpul lui Ceauşescu la coadă la ouă. Şi nici după ce fac asta nu au bunul simt de a organiza o campanie prin care să-i convingă pe oameni că e bine să devină donatori. O s-o facem tot noi, ăştia tineri, şi p-asta. Da. Noi, ăştia...
Hipsteri, rataţi, drogaţi. Încă mai cred în dreptate. Încă mai cred în generaţia mea"
, a mai scris Bendeac lângă o captură cu postările de pe pagina de Facebook s lui Mircea Badea.

Acesta n-a ratat ocazia de a reveni cu o nouă replică. "Nu e adevăraaaaat. Mai am şi altă preocupareeeee: caaaap de poooorrrrcccc", a scris Badea, făcând aluzie la concurentul său de la postul B1 TV, Radu Banciu.
 
Mircea Badea l-a atacat și în 2012 pe Mihai Bendeac, pe motiv că actorul a spus că îl susține pe premierul de atunci al României, Mihai Răzvan Ungureanu: "Bendeac se grăbeşte să-l aclame pe noul premier... El aspiră cu nesaţ tot ce băseşte domnul Băsescu şi scrie: «Am prieteni comuni cu...
Răzvan Ungureanu şi am auzit numai lucruri foarte bune despre el. Să-l ajute Dumnezeu! E tânăr, e inteligent, gândeşte modern, sper să-mi menţin părerea bună. Hai, Răzvane!», zice cu entuziasm de peluzist.”

Actorul a preferat însă să ignore atacul lui Badea: "Nu mă interesează subiectul şi nici politica”, a declarat el pentru Ring. 

 
 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod