Ilie Năstase și Brigitte Sfăt, petrecere cu icre de Manciuria

Gheorghe Hagi, Rică Răducanu și Călin Popescu Tăriceanu s-au aflat printre invitaţii care au participat, sâmbătă seară, la petrecerea de nuntă organizată de Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte Sfăt, la Poiana Braşov, meniul cuprinzând icre de Manciuria şi file de lup de mare.
Petrecerea a avut loc la Hotelul Aurelius din Poiana Braşov, unde invitaţii - peste 300 - au fost întâmpinaţi cu câte un pahar de şampanie şi cu muzică interpretată de un cvartet de la Filarmonica Braşov, relatează site-ul stirileprotv.ro, citat de Mediafax.

Cu puţin înainte de ora 20.00, Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au coborât din cameră pentru a-şi primi invitaţii.

Printre aceștia s-au numărat Ion Ion Ţiriac, Gheorghe Hagi şi foste glorii ale tenisului, precum şi Rică Răducanu şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

"Ce să le urez? Nimic în plus decât cele originale.
Să fie sănătoşi, casă de piatră. Asta am înţeles că e ultima, că am vorbit cu Ilie şi a zis că nu mai are voie să se însoare că a fost de patru ori. E la fel că la Preşedinţie",
a declarat Rică Răducanu, citat de stirileprotv.

"El este cunoscut. Citiţi-i cartea de memorii şi o să vedeţi că a fost un mare cuceritor, aşa că toţi bărbaţii au de învăţat de la el",
a spus şi Călin Popescu Tăriceanu, potrivit sursei citate.

Ilie Năstase şi soţia lui, Brigitte Sfăt, au dansat pe o melodie compusă de Adriana Antoni special pentru ei.

De asemenea, una dintre fiicele lui Ilie Năstase le-a făcut o surpriză celor doi, cântând o melodie.

Meniul a cuprins tartine cu icre de Manciuria şi kiwi umplut cu spumă de somon, ouă de prepeliţă, file de lup de mare pe pat de legume, duet de muşchiuleţ de vită şi piept de raţă, dar şi sărmăluţe cu ciolan afumat.

Brigitte Sfăt a spus că a optat "pentru o rochie sirenă" făcută de un designer român.

"Materialul l-am achiziţionat din Austria.
Este un material Elie Saab şi am avut ceva de ales, pentru că erau foarte multe acolo. Cred că este cel mai diversificat din Europa în astfel de materiale"
, a declarat ea, potrivit stirileprotv.

Înainte de petrecere, Ilie Năstase a jucat tenis cu câţiva invitaţi.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt s-au căsătorit civil, în 17 iunie, la Timişoara, cununia fiind oficiată de primarul municipiului, Nicolae Robu, iar naşi au fost doi oameni de afaceri din Sibiu.

La eveniment au fost invitate aproximativ 20 de persoane, rude şi câţiva prieteni ai cuplului.

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt formează un cuplu din anul 2010.
Amândoi au mai fost căsătoriţi. Ilie Năstase are cinci copii din căsniciile anterioare, iar Brigitte Sfăt, doi copii, notează Mediafax.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod