"Vocea României": Scântei între Brenciu și Moga

Emisiunea difuzată la Pro TV, a ajuns, sâmbătă, la etapa confruntărilor, care s-a dovedit a fi una cu scântei atât pe scenă, dar mai ales în culise şi între membrii juriului.

În confruntări, fiecare antrenor stabileşte duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat. Regulile jocului se schimbă însă din acest sezon la "Vocea României". După fiecare duet, concurentul eliminat de propriul antrenor poate fi "furat" şi adus în altă echipă de oricare dintre ceilalţi trei, prin apăsarea butonului verde. Dacă se întâmplă ca mai mulţi antrenori să îşi dorească vocea aflată pe scenă, alegerea va aparţine concurentului, la fel ca în etapa audiţiilor pe nevăzute. Moga, Brenciu, Loredana şi Smiley au dreptul să "fure" câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Primul duet al serii a fost între doi concurenţi din echipa lui Smiley: Gabriel Burduja şi Claudia Iuga, care au cântat o melodie a lui Brian Adams.

Următorul duel a fost între Diana Arvinte şi Gabriel Kiscuk, din echipa lui Horia Brenciu. După un duet extrem de echilibrat, dupa cum a declarat Smiley, Horia a decis să păstreze în echipă pe Diana.

însă Gabriel nu a plecat acasă, el fiind "salvat" de Marius Moga, care a decis să-l aleagă în echipa sa.

După duel, Gabriel s-a declarat extrem de dezamăgit de decizia lui Brenciu, susţinând că el a fost cel care a cântat mult mai bine şi că nu înţelege deloc de ce antrenorul său a luat o astfel de hotărâre.

Marius Moga le-a ales pentru primul său duel pe Iovanna Milovanovici şi Mădălina Omania, iar alegerea a fost una incendiară, pentru că între cele două au ieşit scântei la repetiţii.

Deși a fost nemulțumit de piesă, Smiley a declarat că ambele fete au voci deosebite.

În cele din urmă, Marius a decis să o păstreze pe Iovanna.

În final, Smiley a ales să renunţe la Gabi, Claudia mergând mai departe.

Mădălina nu a fost aleasă nici de ceilalţi membri ai juriului, iar reacţia acesteia a fost una extrem de nervoasă, declarând că nu-i vine să creadă că nu a mers mai departe.

Un alt duel "cu scântei" a fost cel dintre Aurel Niamţu şi Romeo Zaharia, din echipa Loredanei. Cei doi concurenţi s-au şicanat în timpul repetiţiilor şi chiar şi pe scenă, însă prestaţia lor a fost una apreciată de antrenori şi public.

Aurel a fost însă preferatul Loredanei şi a decis să meargă cu el mai departe.

Cel de-al doilea duel din echipa lui Smiley s-a dat între Iolanda Moldoveanu şi Gabriel Onilă. Antrenorii au laudat-o mai mult pe Iolanda pentru originalitatea interpretarii, Gabriel acuzând că a avut unele probleme medicale.

Smiley a decis să meargă mai departe cu Iolanda.

Pentru al doilea duel, Marius i-a trimis în ring pe Angelo Simonică şi Elis Opriş. Melodia aleasă nu a fost deloc una uşoară ("Papa was a Rolling Stone"), iar antrenorii au decis că nu li s-a potrivit deloc.

Marius Moga a decis să meargă mai departe cu Angelo, Elis fiind eliminată din competiţie.

Următorul duel al lui Horia Brenciu i-a avut ca protagonişti pe Mihai Chiţu şi Ruxandra Măcărescu.
Cei doi au interpretat o melodie a lui Robbie Wiliams şi Kylie Minogue.

Spiritele s-au incins şi de această între membrii juriului. "Nu poţi să spui că tu ai cele mai bune voci şi cele mai bune momente", l-au acuzat ceilalţi antrenori pe Horia.

Horia a decis că va merge mai departe cu Mihai.

Smiley a aruncat încă o echipă în ring - Elena Şălaru şi George Secioreanu. Deşi Elena a impresionat mai mult antrenorii, Smiley a decis să-l aleagă pe George.

Antrenorii Horia Brenciu şi Moga au decis să "o fure" pe Elena, moment ce a dat naştere unui nou conflict între cei doi membri ai juriului.

"Tu ai câştigat ultima Vocea României cu Julie şi nu o văd nicăieri, măi băiete. Nici la radio, nici la TV", l-a atacat Moga pe Brenciu.

Elena a decis, în final, că meargă în echipa lui Marius Moga.

Loredana i-a ales pentru al doilea duel pe Alina Dorobantu şi Mihai Bajinaru. Monica Anghel nu a fost deloc mulțumită de cei doi, însă Lori i-a contrazis pe ceilalţi antrenori: "Aţi reușit să faceţi un moment magic".

Alina este cea care merge mai departe în competiție în echipa Loredanei.
Din păcate, Mihai nu a fost ales de altcineva, așa că a fost eliminat din concurs.

Ultimul duel din această ediție a fost din echipa lui Marius Moga - Dana și Bogdan, care au cântat o melodie a lui Simply Red.



Marius a decis să meargă mai departe cu Dana, însă nici Bogdan nu a plecat acasă, ci a ajuns în echipa lui Smiley.

Cu o echipă plină de "voci cu timbru şi cu deschidere, într-un cuvânt, voci cu personalitate", Loredana mai scoate încă un as din mânecă: pe Cornel Ilie, solistul de la Vunk, care îi va fi co-antrenor.

"Spiriduşul" Moga, după cum s-a autointitulat, va fi consiliat de Randi, cel care i-a fost co-antrenor şi în anii trecuţi la "Vocea României".

"Mi-am conturat o echipă de oameni speciali", declară Smiley, care va fi sfătuit şi în acest sezon de prietenul său, Şerban Cazan, absolvent de conservator şi producător la Hahaha Production.

"Vreau ca toţi concurenţii mei să fie subiect de discuţie a doua zi după emisiune, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut", este dorinţa cu care porneşte la lupta vocilor Horia Brenciu.

Monica Anghel va fi şi în acest sezon "urechea dreaptă" a antrenorului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod