Lady Gaga a fumat marijuana ca să scape de dureri


Cântăreaţa americană a dezvăluit într-un interviu recent că a fumat "15 ţigări cu marijuana pe zi", pentru a suporta mai uşor durerile puternice pe care le simţea în zona şoldului drept, din cauza cărora a fost operată la începutul acestui an.
Artista în vârstă de 27 de ani a spus, într-un interviu acordat publicaţiei britanice Attitude Magazine, că a apelat la marijuana după ce a suferit o ruptură de ligamente la nivelul şoldului drept în timpul unui concert, în luna februarie, din cauza căreia cântăreaţa avea dureri foarte mari, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Fumam 15 ţigări cu marijuana în fiecare zi. A devenit un obicei care a apărut atunci după ce durerile de la şold au devenit foarte puternice", a afirmat vedeta.

Acea accidentare a obligat-o pe artistă să suporte o intervenţie chirurgicală la şold şi să se deplaseze într-un scaun cu rotile timp de câteva săptămâni după operaţie. Totodată, Lady Gaga s-a văzut nevoită să anuleze 25 de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în cadrul turneului ei mondial intitulat "Born This Way Ball Tour".

Cântăreaţa, originară din New York, a spus că a consumat droguri şi la începutul carierei sale, într-o perioadă în care întâmpina numeroase dificultăţi în încercările ei de a deveni cunoscută. "Am trecut prin experienţe îngrozitoare la începutul carierei mele, din cauza acelor porci, din cauza acelor bărbaţi din industria muzicală - încercam să conving pe cineva să îmi asculte cântecele şi să mă ia în serios în calitate de compozitor, în loc să mă folosească pentru a le face sex oral", a spus aceasta.

Lady Gaga a dezvăluit, totodată, ca fumează în continuare marijuana, dar, în prezent, nu mai este dependentă de acest drog.

În prezent, Lady Gaga îşi promovează cel mai recent album al său, intitulat "Artpop", care a fost lansat pe 6 noiembrie.


Foto: AFP/Mediafax

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod