Eurovision 2014. Horia Moculescu: "Dacă nu era cântată de o ciudăţenie, piesa câştigătoare se clasa pe locul 20"

Compozitorul a analizat concursul de la Copenhaga și și-a spus părerea despre controversata câștigătoare. Totodată, el s-a declarat satisfăcut de huiduielile la adresa Rusiei.

"A câştigat Austria şi acestă Conchita care atrage atenţia. Pe ea o vedeam şi noi câştigătoare, eu cu fii-mea, dar să vă spun ceva: piesa ei nu face mare brânză şi dacă nu era cântată de o ciudăţenie se clasa pe locul 20. Pe de altă parte, sunt două lucruri care m-au satisfăcut în această seară: huiduielile la adresa Rusiei, huiduieli care mi-au mers la suflet. A fost ceva nemaivăzut! Când una dintre ţări acorda puncte Rusiei un val de huiduieli se auzea în toată sala.

În al doilea rând, mi-a plăcut faptul că Ucraina, chiar şi cu voturile sale luate pe simpatie, pentru că au fost mulţi care au votat-o ca să-şi arate susţinerea pentru situaţia din ţara lor, s-a clasat după noi", a declarat Moculescu pentru WOWbiz.ro.

 

Nici melodia care a ratat trofeul nu l-a impresionat: "Cea mai jenantă clasare este cea a Olandei. S-au dus până pe locul 2 cu o piesă lamentabilă şi fără mesaj. Eu nu ştiu cum nu se plictiseau cei doi în timp ce o cântau.

Ruşinos, dar aici e jocul Ţărilor de Jos! S-au strâns toate şi au pompat voturi în Olanda ca să o ridice", a adăugat compozitorul.


"Pe de altă parte, noi am avut noroc cu performanţa vocală a Paulei Seling. O spun din nou, piesa noastră începe foarte bine, dar se pierde la refren. Am fost însă deficitari la capitolul show, nu am avut nimic care să atragem şi ceilalţi au fost spectaculoşi", a explicat Horia Moculescu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod