CRBL o ia peste picior pe câștigătoarea Eurovision

Cântărețul a postat pe internet o glumă la adresa Conchitei, travestitul cu barbă care a cucerit trofeul la Copenhaga.

"Câștigătoarea Eurovision 2014 merge la baie la femei sau la bărbați?", a scris CRBL pe Facebook.

Ediţia din 2015 a concursului Eurovision se va desfăşura în Austria, după ce Conchita Wurst a câştigat competiţia din acest an, cu piesa "Rise like a Phoenix", care a obţinut un total de 290 de puncte. Pe locurile 2 și 3 s-au clasat Olanda (238 de puncte) şi Suedia (218 puncte).

Și Cosmin Nedelcu (Micutzu), cum este cunoscut actorul, a lansat pe pagina sa de Facebook o glumă despre Conchita Wurst.

"A câștigat Iisus Eurovisionul", a scris prezentatorul matinalului "Neam Trezit", de la Prima TV.

El a continuat gluma și a explicat cum ar fi putut câștiga România la Copenhaga. "Dacă Paula făcea asta, câștigam", a scris Micutzu, postând apoi o imagine sugestivă.

România a strâns 72 de puncte la ediția Eurovision din Copenhaga. Paula Seling și Ovi au primit cele mai multe puncte din Republica Moldova (12), singura țară care a acordat punctaj maxim reprezentanților noștri.



37 de ţări au participat la ediţia din acest an a Eurovision. Dintre acestea, în finala de sâmbătă au participat 26 de ţări. Eurovision 2014 s-a desfăşurat în Copenhaga, după ce ediţia de anul trecut a concursului a fost câştigată de Emmelie de Forest, reprezentanta Danemarcei, cu piesa "Only Teardrops".

Paula Seling şi Ovi au mai reprezentat România în 2010, când, în finala care a avut loc la Oslo, au ocupat poziţia a treia.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Mai 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 11 Mai 2014, 13:07
    retardati...

    ....care fac glume,comentarii despre INTERPRETI, desi, se premiaza COMPOZITA ! HALLOOOO,treziti-va,lasati barbile in pace (comentatorii "specialisti" de pe tusa) iar marii si inspiratii (pseudo)compozitori invatat,invatati,invatati MUZICA ! si ,poate,in cativa ani,ne vom apropia de ceilalti (evident,daca ei stau pe loc !) Am mai spus ca vom primi tot felul de explicatii si motivatii pt esec,dar nu spune nimeni ca muzica noastra e la pamant,ca mai toate domeniile...

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod