Eurovision 2012. Elena de la Mandinga, criză de nervi la Baku

Solista trupei Mandinga, care a ocupat locul 12 la Eurovision 2012 cu piesa Zaleilah, a fost implicată într-un scandal chiar înainte de finala concursului.
Solista trupei Mandinga, care a ocupat locul 12 la Eurovision 2012 cu piesa Zaleilah, a fost implicată într-un scandal chiar înainte de finala concursului.

Scandalul a izbucnit după ce Constantina Ionescu, mama solistei de la Mandinga, a declarat că fiica sa, cunoscută ca o fată cuminte în showbiz, este virgină, informează cotidianul Libertatea Elena nu a avut decât un singur iubit, pe Marian Duţă (30 de ani), reporter la emisiunea Neatza cu Răzvan şi Dani de la Antena 1. Cei doi au o relaţie din 2008 şi locuiesc de mai mult timp împreună, dar Constantina Ionescu a precizat că Marian Duţă este doar prieten al Elenei, nu iubit, relatează ziarul citat.

De aici a izbucnit un scandal imens, care a stricat atmosfera în trupa Mandinga şi relaţiile dintre Elena, iubitul ei şi mama sa. Potrivit ziarului Libertatea, Marian Duţă a sunat-o pe cântăreaţă şi i-a cerut explicaţii, iar discuţia aprinsă a lăsat-o în lacrimi pe Elena, care a făcut o criză de nervi.

După ce a vorbit cu prietenul ei, Elena şi-a sunat imediat mama, cu care s-a certat îngrozitor, chiar înainte de finala concursului Eurovision 2012. Elena a plâns, iar colegii de trupă au asistat neputincioşi la această poveste, relatează Libertatea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Mai 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Antisexul pe 30 Mai 2012, 13:38
    Aha,

    in mod natural Lenuta are voce pentru concerte live, dar o raguseste Caterinca vaginelor!

    1
    0

  • Roxana pe 28 Mai 2012, 19:58
    asta e

    Tari de tot si unii si altii. Si ma-sa cu declaratiile ei, si iubitu care n-a tinut cont si a sunat chiar inainte de finala, si Elena care le-a facut scandal in loc sa amane totul pentru cand se intoarce acasa. Asta e cand trimiti cantarete de prin cluburi la un festival european.

    5
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod