Elena de la Mandinga a scăpat de acnee

Cântăreața a dezvăluit la matinalul de la Antena Stars că a reușit să găsească o soluție pentru problemele cu tenul.

"Nu se mai termină această telenovelă! Sunt în curs de tratare. Se pare că tratamentul dă randament. A durat câteva luni, dar esenţial este că s-a găsit o soluţie. O să fie foarte bine", a spus ea.

Tratamentul împotriva acneei pe care îl urmează este îngreunat şi din cauza activității sale, cu numeroase apariţii pe scenă şi la televiziune, unde trebuie să arate impecabil.

"Din punct de vedere profesional, nu prea mă pot feri de acest machiaj, care ar trebui să lipsească cu desăvârşire, dar lucrurile se vor rezolva sigur în timp", a mai spus Elena.

Vedeta a mai avut apariții TV în care s-a plâns de problemele pe care i le provoacă acneea.

În noiembrie, ea a spus la Kanal D că tratamentul prescris de dermatolog a dat rezultate abia după o jumătate de an. "Nu e o plăcere să vorbeşti despre o problemă de sănătate pe care o poate avea oricine. Am un program extrem de încărcat, stau mereu cu machiaj pe faţă şi atunci procesul de vindecare durează. De cinci luni de zile mă lupt cu această problemă", a spus artista la "Teo Show".



Elena a explicat că acum situația s-a îmbunătățit, dar va mai dura până va scăpa de acnee.

"De cinci luni am această problemă. Am fost la vreo 10 medici. După emisiune, merg la medic. O să îmi facă ceva, e un fel de peeling sub anestezie... Până acum cinci luni nu am avut nimic. M-am trezit cu coşuri pe barbă. Am fost la medic şi am aflat că am un stafilococ - de pe un prosop, de la machaij, de pe o pernă de la hotel, se poate lua de oriunde. Au rămas semne, dar le voi trata. Tehnologia a evoluat, faţa se va face. E posibil ca problemele cu tenul să le am din cauza machiajului", a spus Elena în emisiunea realizată de Teo Trandafir la Kanal D.



"Nu mă chinui atât de tare cum poate crede lumea.

Tratez problema, dar este un tratament de durată. Machiajul face ca tratamentul să dureze", a adăugat cântăreața.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Ianuarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod