Ea este Selena Gomez de România!

Un nou “teen idol” va lua cu asalt topurile muzicale. Francesca Lucarelli îşi va lansa single-ul la jumătatea acestei luni.

Un nou “teen idol” va lua cu asalt topurile muzicale. Francesca Lucarelli îşi va lansa single-ul la jumătatea acestei luni.

Francesca Lucarelli este supranumită Selena Gomez de România, iar asemănările fizice sunt izbitoare. La cei aproape 17 ani, frumoasa româncă de origine italiană învaţă la un liceu cu predare în limba engleză, cunoaşte şi vorbeste la perfecţie patru limbi străine, joacă tenis, are o adevărată colecţie de medalii şi participă la olimpiade, informează Pro TV Magazin.

Francesca ia lecţii de canto şi îşi doreşte să ajungă să cânte într-o zi pe marile scene ale lumii. Ea recunoaşte că tot mai mulţi o aseamănă cu Selena Gomez, dar ea crede că merită mai mult. "Nu mă deranjează, dar nici nu mă flatează! Cu siguranţă sunt mai bună decât Selena Gomez! Şi ceva mai înaltă!", a spus ea despre comparaţia cu Selena.

"De mică mi-a plăcut muzica şi mi-am dorit să-mi construiesc o carieră muzicală. Sunt convinsă că voi face treabă bună şi nu o să dezamăgesc! Sper să urc repede în topuri şi să ajung să cânt alături de Rihanna sau David Guetta. Dar îmi plac şi DJ-ii Bob Sinclair sau Calvin Harris. Ar fi un vis devenit realitate!", a mai declarat Francesca Lucarelli pentru ghidul TV.

Foto: Pro TV Magazin

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Martie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • made pe 4 Mar 2012, 18:27
    fan numarul 1

    selena este mai buna decat Freancesca.nu o poate intrece .ea nu stie cine e selena si cat poate munci ea .selena este de admirat

    2
    3

  • larisa ignat pe 4 Mar 2012, 17:36
    Cat sunt de fana pentru ea.

    Daca as vedeauo pe Selena Gomez as muri fanul numarul 1!Cea mai tare Selena Gomez!:x:d

    1
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod