Fiul secret al lui Whitney, nedorit de mama vedetei

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Martie 2012
Mama cântăreţei a început să facă ordine în viaţa nepoatei sale, Bobbi Kristina. Şi a început cu tânărul de 22 de ani, de care Whitney a avut grijă.
Mama cântăreţei a început să facă ordine în viaţa nepoatei sale, Bobbi Kristina. Şi a început cu tânărul de 22 de ani, de care Whitney a avut grijă.

Cissy Houston, mama regretatei cântăreţe, vrea să elimine orice influenţă negativă din preajma nepoatei sale, Bobbi Kristina.
Primul pas a fost să regleze relaţia familiei cu Nick Gordon, pe care Whitney l-a tratat ca pe fiul ei.

Surse din familie au dezvăluit pentru site-ul tmz.com că Whitney l-a invitat pe Nick să trăiască alături de ea şi de fiica sa, Bobbi Kristina, în urmă cu mai bine de 10 ani, când a aflat că mama acestuia nu mai putea avea grijă de el.
Vedeta l-a considerat mereu fiul ei adoptiv, chiar dacă neoficial, şi l-a tratat ca pe un membru al familiei până la sfârşitul vieţii ei.

Potrivit surselor citate de TMZ, Cissy Houston crede că Nick are o influenţă negativă asupra nepoatei sale şi vrea ca acesta să plece din casa familiei, din Atlanta.
Mama lui Whitney s-ar fi consultat deja cu avocaţii despre această dorinţă, pentru a preveni posibile complicaţii de natură juridică.

Au existat zvonuri potrivit cărora Nick ar fi fost inclus în testamentul vedetei, dar informaţiile nu s-au confirmat, notează TMZ.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod