Diana Bişinicu: „De 13 ani sunt la dietă“

Vedeta a mărturisit că are un metabolism dificil, care o face să asimileze tot ce mănâncă, şi a încercat toate metodele de slăbit până a găsit una care dă rezultate.

Cântăreaţa a spus pentru ziarul Click! că de 13 ani, de când s-a lansat în muzică, este permanent la dietă. "Eu asimilez şi aerul pe care-l respir", a explicat ea, glumind.

După ce a încercat mai multe metode de slăbit, ea a adoptat un stil de viaţă care i se potriveşte. Vedeta trebuie să mănânce regulat, puţin, câte trei mese şi două gustări pe zi. Iar meniul este unul limitat, pe bază de legume, fructe şi grătare. Diana îşi începe ziua cu un suc natural de fructe şi legume, în diverse combinaţii.

"Folosesc sfeclă cu zmeură, sau cu mere. Recent, beau în fiecare dimineaţă suc proaspăt de cătină, în care pun miere de mană. Am un storcător foarte bun prin presare la rece, la care îmi fac toate combinaţiile de sucuri. Apoi, mănânc o banană, ca să fie şi ceva mai consistent. La prânz o ciorbiţă sau un grătar cu salată, sau ficăţei de curcan, cartofi la cuptor cu rozmarin... Cina e formată din salate sau supe, depinde ce am mâncat la prânz, iar gustările sunt formate din fructe", a spus Diana Bişinicu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod