Cum a reușit Luminița Anghel să slăbească 30 de kilograme

Cântăreaţa a mărturisit că a avut probleme din cauza kilogramelor în plus. De-a lungul anilor, ea a făcut eforturi serioase pentru a-şi menţine silueta.

Luminiţa Anghel a spus, în emisiunea "Draga mea prietenă", de la Kanal D, că s-a îngrăşat mult în timpul sarcinii. "Am mâncat foarte mult în sarcină faţă de cum mâncam înainte. Având o predispoziţie pentru îngrăşare, am asimilat absolut orice", a explicat ea.

Înainte de sarcină, cântăreaţa a fost mereu atentă la ceea ce mănâncă pentru a nu avea probleme cu silueta. "Nici măcar de ziua mea nu mâncam dulciuri, evitam consumul de pâine şi rar îmi permiteam câte un capriciu de genul paste, fiindcă îngraşă foarte mult", a povestit vedeta.

Ea a explicat cum a reuşit să scape de surplusul de kilograme. "Nu recomand dietele draconice şi nici nu cred în dietele care îţi promit o slăbire rapidă. În schimb, nu mai mănânc după şase seara, iar o dată pe săptămână  îmi fac orice poftă culinară. Dintre toate dietele, dieta Dukan, bazată pe proteine, m-a ajutat să slăbesc 30 de kilograme", a dezvăluit Luminița Anghel.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod