Ce au făcut Andreea Marin şi Stefan Bănică după anunţul divorțului

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Ianuarie 2013
Vestea pe care Andreea Marin şi Stefan Bănică Jr. au dat-o pe conturile lor de Facebook i-a lăsat fără cuvinte pe fani. Surprinzător este însă ceea ce au făcut cei doi imediat după mesajul de pe site-ul de socializare.
Andreea şi Stefan Bănică Jr nu au ascuns niciodată posibilitatea unei despărţiri, însă nimeni nu s-a aşteptat să regizeze divorţul până la cel mai mic detaliu. Cancan.ro i-a fotografiat la aeroport, când au plecat în ultima vacanţă în calitate de soţi.

Înainte de a posta pe internet că au decis, de comun acord, ca după şapte ani de relaţie să divorţeze, Andreea Marin şi Stefan Bănică Jr. au plecat într-o discreţie absolută într-o vacanţă, având ca destinaţie o ţară exotică.

Cei doi au plecat însoţiţi de fiica lor, Violeta şi de mama cântăreţului, spre aeroportul “Henri Coanda”.
Andreea şi Stefan s-au comportat exemplar, poate şi pentru a nu atrage atenţia, având grijă să nu stârnească nici cea mai mică bănuială că viaţa lor se va schimba aproape radical după terminarea sejurului, scrie site-ul citat.

Andreea şi Stefan zâmbeau atunci când observau că sunt priviţi, însă chipul "Zânei" s-a schimbat radical în momentul în care a ajuns în zone mai puţin aglomerate ale aeroportului. Pe faţa ei se puteau citi lesne îngândurarea şi sentimentul de preocupare permanente, în pofida eforturilor de a ascunde acest lucru.
La un moment dat, soacra ei a făcut un gest extrem de sugestiv şi, dorind parcă să o consoleze şi să o liniştească, mama lui Stefan a mângâiat-o pe Andreea, părinteşte, pe spate, relatează Cancan.ro.

Prezentatoarea TV şi artistul au avut grijă să ajungă la aeroport la fix, ca să nu stea prea mult prin terminal. Cei patru au mers imediat la punctul de control, unde, "Zâna" a avut mici probleme. În timp ce soţul ei, fiica şi soacra au trecut la check-in, Andreea a fost nevoită să se dezbrace şi să se descalţe, pentru că alarma se declanşa de fiecare dată când vedeta trecea, relatează site-ul citat.

În cele din urmă, totul a decurs cu bine, iar prezentatoarea TV a ajuns alături de soţul ei şi împreună cu fiica ei s-au îmbarcat în avion.

Înainte ca avionul să decoleze, Andreea şi Stefan Bănică au postat în acelaşi timp, pe Facebook, un mesaj prin care anunţau că au decis de comun acord să se despartă, iar apoi şi-au închis telefoanele mobile.

Se pare că totul a fost pus la punct până la cel mai mic detaliu.
Conform surselor citate de Cancan, cei doi vor sta departe de România cel puţin până la sfârşitul lunii, timp suficient pentru ca "furtuna" pe care chiar ei au creat-o să se mai domolească.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Cella pe 12 Ian 2013, 16:17
  Andreea si Stefan Banica

  Poate va rasganditi, amandoi santeti frumosi si puternici. Si aveti si o Violeta, frumoasa si inteligenta. L-am cunoscut pe tatal tau, Stefan, cred, si ca mine multi, ar fi fericit sa ramaneti impreuna. Mai ganditi-va. Nu e nimic grav intre voi.

  0
  3

 • Dan pe 12 Ian 2013, 14:19
  Buieci!

  Asta-i reactie de oameni buieci, carora le merge foarte, foarte bine din toate punctele de vedere si cauta senzatii "tari", pentru a avea dimineata motive sa coboare din pat. Sunt amandoi tineri, frumosi, putred de bogati, asa ca o pun de un divort pentru ca pur si simplu au ajuns la un grad ridicat de plictiseala. Viata prea tihnita duce la scaderea nivelului de adrenalina. Ar fi facut efortul de a-si salva casnicia daca ar fi considerat ca merita. Parerea mea.

  5
  1

 • Yoyo pe 11 Ian 2013, 18:20
  E grav

  Sunt la o varsta cand deja nu le mai sta bine singuri, aventurieri si aveau farmec in cuplu. O casnicie nu se destrama pentru ca te-a inselat sotul o data sau de doua ori pentru ca nu e un amantlac ci o colaborare pe viata pentru realizarea unor obiective superioare sexului.

  7
  5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod