Reacția Mihaelei Rădulescu la aflarea veștii că Andreea Marin divorțează de Ștefan Bănică

Unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, format din Andreea Marin și Ștefan Bănică, se destramă.

Cele două vedete au anunțat, prin intermediul rețelei de socializare Facebook, că vor divorța, veste care s-a răspândit imediat în mediul online.

Citiți și:

Andreea Marin şi Ştefan Bănică divorţează!

Mihaela Rădulescu vorbeşte din nou despre căsătorie

Andreea Marin şi Ştefan Bănică Junior, mariaj sub presiune

"Dragii noștri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru. Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astăzi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă. Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun! Andreea și Ștefan Bănică", a fost mesajul postat de cei doi.

Cum era de așteptat, jurnaliștii de la tabloide și de la emisiunile de scandal au încercat să o contacteze pe Mihaela Rădulescu, pentru a-și spune părerea cu privire la divorțul dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică. Cei care au reușit să discute cu diva au fost reporterii de la WOWbiz. "Nu e treaba mea, deci nu comentez. Mulțumesc pentru înțelegere", a spus Mihaela Rădulescu.

10 Ianuarie 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alberto Rodriguez pe 12 Ian 2013, 12:32
    Bine spus e problema lor

    Problema lor este ale lor foarte bine spus ,asa ca mai bine sa urmarim si ceva care sa ne ajuta pentru fiecare dintre noi Ca de exemplu daca sunteti femei de afaceri puteti cauta pe internet "Lista oportunitatilor afacerilor care aduc profit mai mare de 25% in mai putin de 75 de zile " ca sa puteti vedea de ce Facebook va poate inchide contul in orce moment puteti sa cautati expresie "Facebook a instalat in mod secret " Daca sunteti pasionat de smartphone Atunci puteti cauta expresie "Smartphone si adevarurile care nu se spun "

    3
    2

  • Alberto Rodriguez pe 12 Ian 2013, 12:14
    INCA DE LA INCEPUT S-A STIUT CA A FOST O CASATORIA CARE AVEA ANUMIT SCOP DE MARKETING

    Daca dati cu 7 ani in urma o sa vedeti ca in acel moment cariera a lui Andreea Marin era in declin iar cel a lui stefan Banica avea nevoie de un boom iar aceasta putea sa fie data de anumite fenomene de buzzmarketing care au si creat-o la moment potrivit A fost o afacere buna pentru Stefan Banica insa pentru Andreea nu a mai fost din cauza ca in 2009 a venit criza si posturi de tv au renuntat la proiectele mare

    2
    1

  • dani pe 11 Ian 2013, 05:49
    din ce se moare...

    Citez si eu o vb. a raposatului meu tata: ''NU MOARE OMUL DIN ORICE!! DAR DIN PROSTIA DIN CAPUL LUI POATE SA MOARA!"" (asa a zis cand a auzit cazul dramatic al celor ce isi iau viata!). OAMENII SPUN ADEVARURI, IAR CAND MOR, VORBELE LOR NE RAMAN ''VII''. CURAJ, ANDREEA! SUNT ALATURI DE TINE, CU SUFLETUL!! TE-AM INTELES MEREU!!!

    7
    4

  • dani pe 11 Ian 2013, 05:46
    mesajul

    Mesajul acesta este creat de Andreea si este pus de comun acord pe profilul fiecaruia simultan! Este ca si cum ar fi tras amandoi sa se rupa, stiind ca ii doare, iar gestul asta este momentul imposibil pentru ambii cand au tras si s-au smuls. Momentul a fost moartea unei parti din fiecare. DAR ISI VOR REVENI. ARE DREPTATE ANDREEA, ''NU SE MOARE DIN DIVORT''!!! NU!!!

    7
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod