Divorțul anului: Andreea Marin şi Ştefan Bănică, un cuplu sub presiune

Cele două vedete au format unul dintre cele mai frumoase şi mai mediatizate cupluri mondene din România. Relaţia lor a fost însă constant sub presiune, atât din exterior, cât şi din interior.

2012 a fost un greu pentru Andreea Marin. Vedeta a avut probleme de sănătate, ea fiind operată de mai multe ori la coloană, într-o clinică din Turcia.

În luna iunie, "Zâna" a avut un conflict foarte mediatizat cu Adriana Nicolae, care insinua de mai mult timp că are un copil cu Ştefan Bănică Junior.
Cele două s-au întâlnit, faţă în faţă, la Gala Premilor Vip, iar Andreea nu s-a putut abţine să n-o ia pe Adriana la întrebări: "Soţul meu e tatăl copilului tău? Da sau nu?". Cum presupusa amantă a refuzat să dea un răspuns clar, Andreea a continuat, preţ de câteva minute, s-o întrebe: "Da sau nu? Este soţul meu tatăl copilului tău?"

Surprinsă de reacţia Andreei, Adriana a încercat să ocolească răspunsul şi să treacă zâmbind peste acest moment jenant. "Din respect pentru familia mea şi pentru copilul meu, prefer să nu comentez acest subiect", a răspuns actriţa. Andreea Marin nu s-a mulţumit însă cu acest răspuns şi a continuat cu tirul de întrebări. "Din respect pentru copiii noştri, care au avut de suferit din pricina faptului că n-ai lămurit lucrurile la timp, o să te rog să le lămureşti acum. Da sau nu?... Deci nu ştii cine e tatăl copilului tău şi îţi doreşti să perpetuezi acestă necunoscută", a conchis "Zâna".

După câteva ore de la incident, vedeta TV a explicat atacul. "Nu a răspuns niciodată unei întrebări simple care ar fi stins <dezbaterea naţională> pe această temă: este Ştefan Bănică tatăl copilului sau nu? Da sau nu? E simplu. Aşa că am întrebat-o eu simplu şi direct, în această seară, dacă tot am întâlnit-o după atâta timp, de aceea am şi spus că viaţa le rezolvă pe toate până la urmă. Un răspuns fără sens, e clar că a fost surprinsă de atutidinea mea fără ocolişuri: <din respect pentru copilul meu, nu voi deschide acest subiect>. Am spus <mulţumesc pentru eleganţă în atitudine> şi am coborât de pe scenă. A fost atât de clară reacţia ei, că nu mai era nevoie de alte cuvinte. Din respect pentru copiii noştri şi familia noastră, care a trecut nemeritat printr-o perioadă cumplită de hărţuire din pricina refuzului ei de a clarifica aşa-zisul zvon, eu aveam datoria să pun această întrebare. E problema ei că aşa ştie să facă lucrurile în viaţă. Pe mine nu mă interesează cine e tatăl copilului altcuiva, oricine ar fi, dar dacă o astfel de situaţie se transformă în profit de pe urma numelui nostru şi ne face copiii să sufere, asta schimbă lucrurile", a spus Andreea Marin, pentru Agenţia de Presă Mondenă.

Episodul cu Lavinia

La începutul lunii februarie, în ziarele tabloide a apărut un zvon cum că tatăl copilului Adrianei Nicolae ar putea fi Ştefan Bănică Junior. Actriţa nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului cu care a făcut un copil, însă a ţinut să spună că numele lui este "Junior". Toată lumea l-a bănuit atunci pe Bănică, însă Adriana nu a dorit să confirme, dar nici să infirme această posibilitate. S-a vorbit atunci și despre Florin Piersic Junior, fostul soţ al Adrianei Nicolae, însă actorul a declarat că nu este el tatăl copilului.

Scandalul cu Adriana Nicolae a survenit după un alt episod care a pus la încercare soliditatea relaţiei dintre Andreea Marin şi Bănică Jr. În toamna anului 2011, în presa mondenă a apărut un zvon potrivit căruia Ştefan Bănică ar fi avut o relaţie extraconjugală cu Lavina Pârva, fosta solistă a trupei Spicy. Totul a pornit de la câteva imagini în care Lavinia a fost surprinsă intrând în blocul în care Ştefan Bănică are un apartament.

Andreea Marin: "Dintr-un divorț nu se moare"

După disputa cu Adriana Nicolae, Andreea Marin a vorbit deschis despre un ipotetic divorţ. Invitată la emisiunea „Monden B1", difuzată de B1 TV, vedeta TV nu s-a ferit să abordeze subiectul unei despărţiri. "Aș vrea foarte mult să-mi spună, mai puțin câteva persoane slabe care poate au făcut gesturi regretabile după un divorț, aș vrea să îmi spună orice femeie sau bărbat ce înseamnă divorțul și dacă cumva se moare din asta. Dintr-un divorț nu se moare, eu am mai trecut o dată printr-un divorț", a spus vedeta, ea negând totuşi zvonurile privind divorţul de Ştefan Bănică.

Cu "Zâna" la psiholog

În octombrie anul trecut, Andreea Marin a dezvăluit că s-a confruntat cu depresia și că, sfătuită de soțul ei, a apelat la un psiholog. "Foarte important a fost că l-am avut pe soţul meu alături de mine. Ştefan a insistat să mergem împreună la psiholog. Am reacţionat negativ prima dată: «De ce să merg la psiholog, mă crezi nebună?». Dar el a ştiut să mă convingă şi m-a ajutat foarte mult lucrul acesta, dar şi pe el, pentru că şi-a făcut o imagine despre starea mea", a mărturisit vedeta.

Ştefan Bănică jr. şi Andreea Marin s-au căsătorit în ianuarie 2006, în Statele Unite, după o relaţie de peste doi ani. Pe 15 decembrie 2007 s-a născut fiica lor Violeta.  Ce doi au anunțat joi seară, pe paginile lor de Facebook, că au decis să divorțeze.

Foto: Mediafax

Citește și:

Andreea Marin şi Ştefan Bănică divorţează!

Reacția Mihaelei Rădulescu la aflarea veștii că Andreea Marin divorțează de Ștefan Bănică

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Ianuarie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ramona pe 13 Ian 2013, 14:04
    divort stefan si andeea

    Imi pare rau sa aud lucrul acesta de divortul dintre ei. As fi dorit sa-si fi putut rezolva problemele care le aveau. Eu una cred ca ar trebui sa gaseasca taria sa mearga mai departe si sa-si salveze casnicia. Le sta atat de bine impreuna.Cred ca poate au fost si influente adresate la adresa lor ...ceea ce nu trebuia sa se lase influentati mai ales de "vorbe in vant".

    0
    0

  • violeta pe 11 Ian 2013, 15:25
    divort stefan si andreea

    Pacat bine ar fi sa isi rezolve problemele, prea multa presiune a fost pe acest cuplu de cand sau casatorit si pana acum. eu consider ca a trebui sa ramana impreuna si sa lupte fiecare pentru casnicia asta chiar daca uneori de afara lucrurile sa vad altfel

    3
    1

  • MARIANA pe 11 Ian 2013, 11:59
    divorț- andreea-ștefan

    PĂCAT ! SUNT ADMIRATOAREA AMANDURORA . ERAU ATĂT DE FRUMOȘI IMPREUNA ! IMI PARE RĂU ,DAR DACĂ EI AU HOTĂRAT ACEST LUCRU TREBUIE SĂ-I INȚELEGEM .AVEȚI GRIJĂ DE VIOLETA !

    4
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod