Britney Spears s-a despărţit de Jason Trawick

Cântăreaţa americană s-a despărţit de logodnicul ei, Jason Trawick, după o relaţie care a durat doi ani şi jumătate.
"Îl voi adora mereu", a spus Britney Spears, după ce a anunţat că s-a despărţit de Jason Trawick, cu care s-a logodit în decembrie 2011, la 19 luni după ce cei doi au confirmat că au o relaţie, potrivit cotidianului britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Britney a mai spus că ea şi Trawick, care i-a fost şi manager, au rămas în relaţii de prietenie, însă cei doi nu vor mai lucra împreună pe viitor.

Informaţia a fost făcută publică în aceeaşi zi în care Spears a anunţat că nu va mai juriza emisiunea-concurs "The X Factor USA", după un singur sezon petrecut în juriul acestui show TV, după ce a aflat că Simon Cowell, producătorul programului, intenţiona să o concedieze.

Se zvoneşte, de asemenea, că artista plănuieşte o serie de concerte în Las Vegas, la celebrul Caesar's Palace - unde au mai susţinut turnee şi Celine Dion şi Cher -, şi este în negocieri pentru a apărea într-un serial de televiziune.

Cântăreaţa americană semnase un contract de 15 milioane de dolari pentru a face parte din juriul "The X Factor USA", însă prestaţia ei în calitate de jurat a fost criticată de telespectatorii americani, care au considerat-o "plictisitoare".

Surse din interiorul echipei de producţie a show-ului au spus că artista americană nu a reuşit "să se conecteze" la spiritul concursului, pentru că nu interacţiona prea bine cu concurenţii, pe care "abia îi privea când aceştia erau pe scenă". Potrivit echipei de producţie a emisiunii, Britney Spears solicita pauze mult prea dese în timpul audiţiilor şi părea adeseori "absentă".

"Britney şi echipa ei ştiau deja că era puţin probabil ca ea să fie rugată să apară şi în sezonul următor în calitate de jurat. Producătorii emisiunii au început încă din timpul vacanţei de iarnă să facă planuri pentru următorul sezon", a declarat o sursă.
"Spre sfârşitul sezonului trecut, producătorii doreau deja să îi înlocuiască pe Britney Spears şi pe L.A. Reid", a adăugat aceeaşi sursă. Din juriul emisiunii au mai făcut parte, în cel de-al doilea sezon, Demi Lovato şi Simon Cowell.

Britney Spears se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de căderi nervoase. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut custodia asupra celor doi copii ai ei, Sean Preston şi Jayden James, notează Mediafax.

Însă, de atunci, Britney Spears a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008.
Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009.
În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod