Încă o despărţire anunţată pe Facebook

După ce cuplurile Angela Gheorghiu şi Roberta Alagna şi Andreea Marin şi Ştefan Bănică au hotărât că nu mai pot continua împreună, o altă pereche din showbiz şi-a anunţat oficial sfârşitul poveştii de iubire. Sore Mihalache şi Rapha Tudor, colegi în “Pariu cu viaţa” şi membri ai trupei LaLa Band, s-au despărţit.
Cei doi tineri au anunţat în vară anului trecut că au început o relaţie şi iată că acum sunt singuri. Ei au înregistrat un mesaj şi l-au pus pe pagina oficială de Facebook a serialului “Pariu cu viaţa”, în care apar amândoi, informează site-ul realitatea.net.

"Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru toate gândurile voastre! Din păcate, povestea noastră de iubire s-a încheiat de comun acord, am rămas prieteni foarte buni în continuare, pentru că asta ne-a legat în primul rând. Ne veţi vedea împreună la concerte şi în serial, pentru că este plăcerea noastră să vă vedem zâmbind. Vă pup pe toţi ....şi vă mulţumesc pentru susţinere", a scris Sore pe pagina sa de Facebook.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod