Evan Rachel Wood, însărcinată cu primul ei copil

Actriţa şi soţul ei, actorul Jamie Bell, aşteaptă primul lor copil, care se va naşte în vară.
Purtătorul de cuvânt al lui Wood, Amanda Silverman, a declarat, vineri, că cei doi actori sunt "foarte încântaţi" că vor deveni părinţi, informează site-ul accesshollywood.com, citat de agenția Mediafax.

Wood şi Bell, care s-au logodit în 2010, s-au căsătorit anul trecut, în octombrie.

Evan Rachel Wood, în vârstă de 25 de ani, are o relaţie cu Jamie Bell, în vârstă de 26 de ani, din 2005. Cei doi s-au cunoscut în timp ce filmau pentru trupa Green Day videoclipul piesei "Wake Me Up When September Ends" şi, deşi şi-au făcut cu acea ocazie tatuaje identice, s-au despărţit după un an.

Cei doi şi-au reluat relaţia în 2010, după ce Evan Rachel Wood a rupt logodna cu rockerul Marilyn Manson, notează Mediafax.

Actriţa şi cântăreaţa Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizată la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul "Thirteen" din 2003.
Ulterior, ea s-a remarcat în seriale precum "True Blood" şi Mildred Pierce", pentru care a fost nominalizată la premiile Emmy şi Globul de Aur, dar şi în filmul "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

Actorul britanic Jamie Bell s-a remarcat în filmele "Billy Elliot" (2000), "King Kong" (2005), "Jumper" (2008) şi "The Adventurs of Tintin" (2011).


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod