Bianca Drăguşanu, nuntă cu nuferi şi cristale de Bohemia

Vedeta se va căsători pe 29 septembrie cu Victor Slav. Ei le-au pregătit numeroase surprize celor 300 de invitaţi.
Petrecerea va avea loc la un complex de lux din Otopeni, iar mirii îşi vor răsfăţa invitaţii cu un meniu deosebit.
 
"Va fi un meniu personalizat după cerințele viitorilor soți, vor avea un colț tradițional cu berbecuți la proțap și un meniu cu feluri de mâncare variate și exotice. Tortul va fi spectaculos!", a declarat pentru ziarul Click! Nicuşor Stan, preşedintele centrului de evenimente Ambasad'Or.

"În întreg complexul Ambasad'Or vor fi puse covoare roșii, flori naturale iar aleile vor fi luminate cu lumânări albe. În piscină, vor pluti nuferi albi iar la interior vor fi lumini subacvatice. Vor exista valeți pentru parcare și hostesse care îi vor conduce pe invitați la mese. În interior, pavilionul de vară a fost reamenajat special pentru nunta lor într-un stil baroc cu picturi și pereți în foițe de argint. Mesele și scaunele sunt luminate din sticlă transparentă, pentru a da senzația de plutire, iar candelabrele sunt cu cristale de Bohemia", a mai spus Nicuşor Stan. 
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 7 Sep 2013, 23:55
    Bietul baiat.....!!

    Nu va dura, stati linistiti ! El pare baiat cuminte...dar ea......

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod