Prinţesa Madeleine a Suediei e însărcinată

Prinţesa Madeleine a Suediei şi soţul ei, expertul în finanţe americano-britanic Christopher O'Neill, aşteaptă primul lor copil care se va naşte în martie 2014, a anunţat marţi Curtea regală suedeză.
"Prinţesa Madeleine şi Chris O'Neill au marea bucurie să anunţe că aşteaptă un copil. Viitoarea mămică se simte bine, iar naşterea este prevăzută pentru începutul lunii martie 2014", a anunţat Curtea regală suedeză într-un comunicat redactat în suedeză şi engleză, citat de agenţia Mediafax.

Anunţul oficial a fost publicat şi pe pagina de Facebook a prinţesei Madeleine şi pe pagina de Facebook a Curţii regale.

"Suntem foarte fericiţi şi abia aşteptăm să devenim părinţi", a spus prinţesa Madeleine, în vârstă de 31 de ani, pe contul ei de Facebook.
Acest mesaj a generat peste o mie de comentarii - în principal mesaje de felicitare - în mai puţin de o oră, marţi dimineaţă.

"Vă transmit felicitările mele şi pe cele ale guvernului", a declarat premierul suedez Fredrik Reinfeldt, citat de tabloidul Aftonbladet.

Madeleine, fiica cea mică a regelui Carl XVI Gustaf şi al reginei Silvia, s-a căsătorit pe 8 iunie cu Chris O'Neill, în prezenţa a peste 500 de invitaţi, în rândul cărora s-au aflat numeroşi reprezentanţi ai caselor regale europene, notează Mediafax.

Cuplul locuieşte la New York, unde prinţesa Madeleine lucrează ca voluntar pentru World Childhood Foundation, o asociaţie de caritate înfiinţată în 1999 de mama ei, regina Silvia.
Prinţesa Madeleine îşi va continua activităţile pe durata acestei toamne, a precizat Curtea regală.

Bebeluşul va fi al doilea nepot al cuplului regal suedez. Regele Carl XVI Gustaf şi regina Silvia au devenit deja bunici în februarie 2012, atunci când prinţesa moştenitoare Victoria a născut o fetiţă care a primit prenumele Estelle.


Foto: AFP/Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mia pe 3 Sep 2013, 17:01
    Cred ca ati incurcat pozele

    Femeia asta nu e de 31 de ani. Mai verificati o data !

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod