Bianca Drăguşanu a făcut avort

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Octombrie 2013
Reporterii emisiunii "La Măruţă" au descoperit că Bianca a făcut avort sâmbătă, după ce a aflat că este gravidă.
Adrian Artene a declarat că nu există niciun dubiu asupra faptului că ea a cerut să facă întrerupere de sarcină.

"Nu e scenariu povestea asta, eu susţin că vor divorţa în şase luni, maxim un an. Ea a spus-o cu gura ei că nu poate să ţină o sarcină din cauza condiţiei ei. E ciudat că face asta acum. În acelaşi timp, e posibil ca ea să facă un tratement care nu permite o sarcină", a declarat Mircea N. Stoian în platoul de la Pro TV.

"Conform fişei pe care o avem, sarcina ar fi început cu două-trei zile înainte de testele făcute pentru operaţie.
Sâmbătă, Victor a însoţit-o la clinica unde a făcut avortul"
, a spus Adrian Artene.

"E foarte posibil să nu se fi descoperit sarcina înainte de operaţie.Faptul că a făcut această intervenţie arată că nu a vrut să rişte. Sau poate au decis împreună că nu e timpul. E prea devreme la cinci săptămâni de la nuntă să ai copil"
, a completat şi Liliana Levinţa.

Victor Slav i-a confirmat lui Măruţă că Bianca era însărcinată în trei săptămâni, ceea ce indică faptul că avortul a fost făcut la recomandarea mediciului după operaţia de la Budapesta, scrie ziarul Click!.
Cătălin Măruţă a povestit că Bianca a izbucnit în lacrimi în faţa reporterilor emisiunii când a fost rugată să confirme povestea şi întreba cum o să îi spună mamei sale.

Invitată la un eveniment vineri seara, vedeta a declarat că în acest moment nu doreşte să devină mamă: "Am alte priorităţi şi oricum asta mă priveşte pe mine şi aş face totul ca acest lucru să rămână secret".


 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • MARICICA pe 29 Oct 2013, 13:22
  vedeta!!

  e o DIVA.....o VEDETA.....un munte de PROSTIE! si Maruta cum a aflat ca a borat copilul afara???? Are pile la spitalul sau clinica unde a fost vazuta? Poate s-o fi dus sa-si ajusteze HIMENUL.....ca nu-i place lui Slav!!!!!:))

  0
  0

 • cornelia pe 29 Oct 2013, 10:36
  vedeta!!

  Dar de ce e considerata BIANCA DRAGUSANU - "VEDETA"??!! D-le DANIEL DUMITRESCU ar fi indicat sa revizuiti putin ce ati scris in articol si apoi sa-l postati.

  2
  0

 • ila pe 28 Oct 2013, 21:42
  alooooo, traim in sec XXI !!!

  N-o fi auzit si Dragusanca de metode contraceptive???

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod