Vrăjitori celebri bântuie Ploiești Shopping City în ziua de Halloween

Harry Potter, Merlin, Vrăjitorul din Oz și Zâna Nașă din Frumoasa din Pădurea Adormită sunt cele patru personaje celebre care vor bântui “Orașul Vrăjitorilor” din Ploiești Shopping City în ziua de Halloween, joi, 31 octombrie.
Între orele 17:00 și 20:00, cei mici vor avea parte de ateliere de creație a costumelor de vrăjitorie sau de cioplire a dovlecilor, dar și un treasure hunt cu premii surpriză, concursuri și un show magic.
 
Ateliere de creație
 
Începutul petrecerii de Halloween este marcat de atelierele de creație unde micuții vor învăța cum să realizeze costume de vrăjitorie din hârtie creponată. Copiii vor fi încurajați să își dezvolte imaginația și creativitatea și să își încerce îndemânarea pentru a crea costume cât mai înfricoșătoare.
Un make-up artist va fi responsabil de face-painting pentru o transformare completă. La finalul atelierelor, spre deliciul vizitatorilor, va avea loc parada costumelor de poveste.
 
Treasure Hunt - în cautarea dovleacului magic
 
Petrecerea de Halloween continuă cu apariția celorpatru vrăjitori celebri, Harry Potter, Merlin, Vrăjitorul din Oz și Zâna Nașă din Frumoasa din Pădurea Adormită, care îi vor invita pe copii să pornească în căutarea dovlecilor magici. După, micuții vor fi îndemnați să ia parte la concursuri de colorat, magie, dans sau strâmbături.
Organizatorii au pregătit și un concurs de cioplit dovleci, ce va avea loc la ora 18:45. Cei mici pot câștiga premii de la bam boo, Gymboland, La Cucina, Grillandia, Best of și La Nașu’ Conașu.
 
Spectacole magice de muzică și dans
 
CONTRAPUNCT, renumitul club de dans, muzică și mișcare scenică, va aduce în față publicului un show magic care va uimi prin trucuri irezistibile. Distracția este garantată prin personaje fantastice îndrăgite precum Vampirașul, Ceața lui Măturoi sau Hai Vampir, Vampir.
Acestora li se vor alătura și alte trupe indrăgite de dans precum Bucuria Dansului, New Stars sau Vogue. În plus, copiii vor putea face și fotografii cu vrăjitoarele.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod