Au fost desemnati semifinalistii la Eurovision 2009

12 Ianuarie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Au fost desemnati semifinalistii la Eurovision 2009

Membrii juriului (Catalin Crisan, Mihai Traistariu, Zoe Alecu, Mitza de la Bere Gratis, compozitorul George Natsis, Razvan Popescu de la Radio 21, Adi Despot, solistul trupei Vita de Vie, Sanda Cepraga, regizor muzical TVR, Viorel Gavrila, George Popa si Bogdan Miu de la Europa FM) au ascultat cele peste 200 de piese inscrise anul acesta la Eurovision si decis care vor fi cele 24 de piese semifinaliste.
 
Catalin Josan s-a inscris anul acesta in concurs cu o singura piesa, "Stop", compusa de Eduard Carcota (muzica) si Cristian Hriscu Badea (versuri), cu care s-a si calificat in semifinale.

Pe lista semifinalistilor se afla si Blaxy Girls cat si trupa Zero.
Cele cinci fete care au cucerit publicul cu piesa de debut "If You Feel My Love", au ales sa intre in concurs cu noul lor single, "Dear Mama", pentru care au filmat si un videoclip.

Spre deosebire de Blaxy Girls, Zero intra in competitie a doua oara cu o piesa noua, numita "Sunny Days". Desi anul trecut nu au reprezentat Romania la Belgrad, baietii de la Zero s-au bucurat de succes cu piesa "Come This Way".

Anul acesta, reprezentatul Romaniei va participa la finala Eurovision de la Moscova, care se va desfasura pe 16 mai.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod