Andreea Raicu, adepta dietei macrobiotice

Vedeta a povestit cum a reușit să-și surprindă prietenii cu stilul ei alimentar.
"Mulți dintre oamenii care îmi erau chiar foarte apropiați credeau că eu mănânc, citez, <<două frunze>>. Și când ieșeam la masă cu ei rămâneau cu gura cascată! Pentru că pe lângă acele două frunze mai mâncam o mulțime de alte lucruri și chiar mă bucuram de mâncare! Stupoare!!! Ei bine, da! E adevărat că mănânc după niște reguli, dar nu vă închipuiți că Andreea Raicu se hrănește ca o vrabiuță! Nu! Mănânc exact cât am nevoie", a povestit Andreea pe blogul ei.

Vedeta a mai dezvăluit că a aflat dieta miraculoasă la un centru de nutriție din Spania.
"Ceea ce m-a determinat să o adopt au fost principiile pe care se bazează. Dezvoltată în Japonia, dieta macrobiotică reprezintă un stil de viață, de fapt: ea combină alimentația cu atitudinea pe care o ai față de mâncare și viață", a adăugat aceasta.

Andreea Raicu a explicat și cum își procură alimentele sănătoase: "Merg des la piață, mi-am făcut un fel de rețea de furnizori de la care cumpăr legume și fructe cât mai puțin <<ajutate>> de chimicale, și sunt mare amatoare de magazine on-line care comercializează produse cât mai apropiate de starea lor naturalăa sau bio."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod