Andreea Bălan, despre despărțirea de Keo: "Dezmint oficial!"

Cântăreața a dezmințit, pe Facebook, zvonurile referitoare la separarea de iubitul ei, după o relație de 7 ani.
"Dezmint oficial această ştire", a scris Andreea pe pagina ei.

Informaţia a apărut în presă la scurt timp după ce Andreea Bălan şi Keo au mai făcut un pas important în doi, investindu-şi economiile, aproximativ 300.000 de euro, într-o vilă din Băneasa. Casa este foarte spaţioasă, de circa 350 de metri pătraţi, cu şapte camere şi e dotată cu aparatură şi mobilier de cea mai bună calitate, scrie Libertatea.

Andreea şi-a făcut şi o sală de dans, iar Keo şi-a amenajat un studio de înregistrări în care deja lucrează de mai bine de o lună.
Cei doi şi-au construit aici şi o sală de fitness, precum şi dressinguri imense, în care artista să-şi poată depozita atât hainele ei de scenă, cât şi pe ale dansatoarelor ei, notează ziarul citat. "Mai era de montat bucătăria şi aragazul. Nu aveam cum să ne mutăm, pentru că nu puteam face mâncare, nu aveam ce mânca. Ne-am dus acolo doar o parte din bagaje", a precizat Andreea pentru Libertatea.

Chiar dacă nu au încă un copil, cei doi artiști au luat în calcul și momentul în care vor deveni părinți: "Bebeluşul va avea şi el camera lui, din cele şapte câte sunt, vom avea de unde alege", a spus cântăreața.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod