Andreea Esca îşi vinde hainele

Angajaţii din trustul MediaPro pot cumpăra, de câteva zile, piesele vestimentare de top ale vedetelor TV, la preţuri cu mult sub cele din magazine.
În plin şantier, pentru că se mută din sediul din Pache Protopopescu, angajaţii PRO TV au timp să arunce un ochi şi la "talciocul" deschis de săptămâna trecută. Garderoba prezentatorilor, şi aşa arhiaglomerată, a fost scoasă la vânzare. Clienţi sunt chiar salariaţii, care se înghesuie să pună mâna pe frumoasele sacouri ale Andreei Esca, vedeta știrilor de la ora 19.00, dar și pe alte piese vestimentare unicat, scrie ziarul Click!.

Preţul unei rochii este cuprins între 70 şi 150 de lei, o cămaşă se vinde cu 50 de lei, un sacou costă 100 de lei, iar o pereche de pantofi de damă - între 50 şi 200 de lei.
Curelele costă de la 30 de lei bucata. Cel mai ieftin accesoriu, un inel, costă 2 lei, scrie ziarul citat.

Sacourile colorate pe care Cabral, prezentatorul de la Acasă TV, le poartă la emisiuni, dar și costumele excentrice ale lui Busu sunt la mare căutare. "S-au adunat zeci de costume pe care vedete ca Victor Slav, Florin Busuioc, Mircea Solcanu, Monica Dascălu, Ioana Moldovan, Andreea Esca, Cabral şi alţi prezentatori le-au îmbrăcat ocazional la emisiuni. Fondurile strânse vor fi folosite în scopuri caritabile", au spus pentru pentru Click! surse din trustul Pro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod