Anca Ţurcaşiu: "Să tragi cu disperare să arăţi la 60 de ani ca la 30 e ceva nefiresc"

Vedeta a declarat într-un interviu că i se pare total anormal ca femeile să fie obsedate din cauza efectelor pe care le are îmbătrânirea asupra lor. Ea crede că această dependenţă este impusă de reviste.

"Înfrumuseţarea asta... ne chinuieşte aiurea! E o chestiune venită de la nebunia asta cu perfecţiunea din şapte mii de reviste. Suntem lăsaţi să fim diferiţi, suntem lăsaţi să îmbătrânim, iar să tragi cu disperare să arăţi la 60 de ani ca la 30 e ceva nefiresc", a declarat Anca Ţurcaşiu pentru ziarul Ring.

Ea spune că îşi menţine aspectul cu un efort minim, încercând să trăiască sănătos şi să facă sport. Din acest motiv, artista este de părere că fiecare om ar trebui să nu lase aspectul fizic să-i dicteze cât de fericit este. "Eu stau în oglindă cinci minute. N-am operaţii estetice şi nici n-aş apela la aşa ceva. O mare greşeală a femeilor este aceea de a nu te accepta aşa cum eşti. Nu e normal să fii nefericit, să suferi că «vai, mi-au apărut nişte riduri!». Ne îmbogăţim cu atâta maturitate. În fiecare an ce trece devii mai bogat. Aspectul fizic e important în meseria pe care o ai, dar contează să fii fericit. Apreciez naturaleţea şi a fi împăcat cu tine că e OK. Atunci când ai un rol, trebuie să apelezi la nişte metode, dar nu aşa, aiurea", a adăugat Anca Ţurcaşiu.

 

Foto: Click!

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liliana pe 14 Mar 2013, 13:14
    Anca

    @Lorena: Articolul e scris de Daniel Dumitrescu nu de Anca Turcasiu!! Ea e doar citata!! Intreaba-l pe el ce foto a postat?

    3
    0

  • Lorena pe 14 Mar 2013, 10:33
    .....

    da,da, am inteles si sunt de acord cu tine Anca,dar sunt curioasa cine este in fotografia de mai sus?pt ca nu prea seamana cu tine .....Anca.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod