Noua gamă de uscătoare Philips ThermoProtect

Un păr puternic, plin de vitalitate, inspiră întotdeauna senzualitate şi taine bine păstrate. Adesea, însă, frumuseţea desăvârşită a părului nu ascunde secrete extravagante, ci se regăseşte în cea mai simplă rutină de îngrijire a acestuia: uscarea. 57˚C este temperatura optimă pentru uscarea părului tău şi este setarea specială a noilor uscătoare Philips ThermoProtect, care oferă protecţie împotriva supraîncălzirii, fără a compromite rezistenţa coafurii.

Cu noile uscătoare de păr Philips ThermoProtect, obţinerea rezultatelor perfecte de coafare este posibilă prin evitarea temperaturilor ridicate ce agresează scalpul şi firul de păr, contribuind la pierderea umidităţii naturale a acestuia şi la deteriorarea sănătăţii sale în timp.
Datorită setării de temperatură ThermoProtect, de 57°C, părul este uscat rapid, iar look-ul obţinut este unul strălucitor, îngrijit, rezultat al echilibrului desăvârşit între delicateţe şi stil.

Cele 3 modele disponibile în noua gamă de uscătoare de păr Philips ThermoProtect, HP8230 (negru), HP8232 (alb), HP8233 (mov), vin cu specificaţii tehnice concepute special pentru a întâmpina nevoile particulare ale părului şi pentru a obţine stilul de coafură dorit. Pentru un control complet în timpul uscării, şase setări diferite de viteză şi temperatură  sunt disponibile.
Modelele HP8230 (negru) şi HP8232 (alb) au duză îngustă de numai 14 mm, iar HP8233 (mov) de numai 11 mm, pentru precizie maximă în coafare. După uscare, butonul „Cool Shot” oferă un flux intens de aer rece: părul are acum un aspect natural şi finisat, de invidiat. Modelul emite ioni negativi ce preîntâmpină electrizarea părului, oferindu-i netezire şi strălucire.

Uscătorul Philips ThermoProtect HP8233 (mov) are un difuzor pentru volum special, compact şi ergonomic, cu o perie moale de masaj.
Cu forma sa inovatoare ce se pliază în mod natural pe conturul capului, difuzorul masează delicat scalpul în timpul uscării, graţie periei sale pneumatice.

Combinând tehnologia avansată cu expertiza de peste 50 de ani în coafarea şi îngrijirea părului, Philips a creat noile uscătoare de păr care pe lângă rezultate perfecte şi utilizare uşară, au un design creativ şi atrăgător, îmbinând texturi şi culori diferite pentru a oferi un accesoriu elegant, pe care femeile îl pot afişa cu mândrie în baie sau în dormitor.
 
Preţ: 187 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod