Abramburica se mărită

Dana Rogoz a fost cerută în căsătorie. Vedeta a ţinut să-şi anunţe fanii pe blogul ei, unde a şi postat o fotografie cu inelul de logodnă, pe care scrie “DA”.

Dana Rogoz a fost cerută în căsătorie. Vedeta a ţinut să-şi anunţe fanii pe blogul ei, unde a şi postat o fotografie cu inelul de logodnă, pe care scrie “DA”.

La 27 de ani, Dana Rogoz a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, regizorul Radu Dragomir, cu care are o relaţie de şase ani, anunță Pro TV Magazin.

Înainte de Paşte, cei doi au plecat în Germania de unde au cumpărat o rulotă, cu care au facut un scurt traseu prin Europa până la întoarcerea acasă. Era un vis mai vechi pe care au reuşit abia acum să-l duca la bun sfârşit.

Cererea în căsătorie a avut loc în Praga, pe unul din podurile oraşului şi, după cum a mărturisit Dana, a fost unul dintre cele mai frumoase şi mai emoţionante momente din viaţa ei, relatează ghidul TV.

Dana Rogoz spune că o sperie gândul de a face o nuntă mare şi considera că actul nu o să schimbe nimic. Întrebată despre ce îi lipseşte, actrita spune că tabloul vieţii ei nu ar fi complet fără un copil.


 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Aprilie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • miriam1980 pe 22 Apr 2012, 22:11
  hm

  haide mai, nu fiti rautaciosi, e dragut inelul si poate pt ei inseamna mai mult decat un inel de duzina, fie el cu diamant si forma clasica. mie imi plac chestiile de genul asta.

  4
  2

 • carla.h pe 21 Apr 2012, 10:16
  lol

  ala e inel de logodna? gandesti ca-i un inel de badoug din piata de la tigani cumparat cu 5 lei

  8
  8

 • miriam1980 pe 21 Apr 2012, 02:34
  :)

  f dragut inelu, inedit

  6
  8

 • Angi pe 20 Apr 2012, 08:17
  Felicitari!

  Sa fie intr-un ceas bun! Am admirat-o mereu pe Dana Rogoz, inca de pe vremea cnd eram copil si ma uitam la Magicianul....

  8
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod