Horoscop: Ce fel de soţ e în funcţie de zodia lui. Află cu ce te va surprinde!

Căsătoria este un contract care oferă siguranţă partenerilor de cuplu. Ea reprezintă uniunea voastră în faţa lui Dumnezeu şi în faţa legii. O astfel de ceremonie schimbă dinamica de cuplu. Partenerii de viaţă se transformă din iubiţi, în soţ şi soţie, iar această transformare naşte unele schimbări de comportament. Eşti curioasă cum va fi iubitul tău în rolul de soţ? Află cum se poartă într-o căsnicie, în funcţie de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti sigură că ai un soţ lângă tine şi nu un copil? Lăsând gluma la o parte, potrivit astrelor, nativii din Berbec văd în căsătorie o afacere profitabilă. În fond, ce poate fi mai bine decât să ai lângă tine o soţie grijulie, care îţi face toate poftele? În rolul de soţ, Berbecul visează să fie răsfăţat. Te va răsplăti cu multe surprize şi distracţii, căci e spontan şi adoră să trăiască clipa.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Rolul de soţ îi vine ca o mănuşă şi nu va avea deloc probleme de adaptare de la viaţa de cuplu la cea de familie. Taurul adoră ideea de căsătorie, care implică un angajament pe viaţă. Acest lucru îi dă siguranţă. Vei observa că devine mai tandru, mai îndrăzneţ, dar şi mai înverşunat în a-şi susţine punctul de vedere, că doar el e capul familiei, nu?

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni amână cât mai mult momentul căsătoriei, deoarece nu se vede intrând în rolul de soţ cât este încă tânăr şi dornic de aventuri. Când face acest pas, e important să-i arăţi că el nu schimbă prea mult relaţia voastră. Nu împovăra căsnicia voastră doar cu responsabilităţi. Creează şi momente distractive sau, măcar, lasă-l să pălăvrăgească la telefon şi să se joace pe calculator, fără să-i faci morală.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Imaginează-ţi-l pe iubitul tău cu şorţ, dacă vrei să ştii cum va fi în postura de soţ. Un bărbat care nu se fereşte de treburile casnice, aşa-zise "femeieşti", Racul s-ar putea chiar să gătească şi să facă curăţenie mai bine ca tine!

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este genul de soţ modern, pe care nu-l deranjează dacă mâncaţi seara în oraş, în loc să staţi acasă să gătiţi. Atâta vreme cât ştii cum să-l flatezi şi să-i arăţi că îl apreciezi, poţi obţine absolut tot ce îţi doreşti de la el. Dacă te-a luat de soţie, înseamnă că te venerează, aşa că va fi predispus să te răsfeţe.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Odată ce păşeşti la altar cu nativul din Fecioară, te poţi considera norocoasă. Într-o căsnicie, bărbatul din Fecioară se poartă exemplar. Este mereu alături de tine, îţi oferă sfaturi şi dă piept problemelor, fiind capabil să-ţi ofere stabilitate financiară. Este foarte atent la detalii şi nu va uita nicio aniversare. Cea mai de preţ calitate este, însă, sinceritatea lui. Nu e genul care să te înşele.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul născut în zodia Balanţă consideră căsătoria un parteneriat, aşa că, după ce aţi semnat actele, acest nativ va face tot ce poate ca să fiţi o echipă. Veţi împărţi în mod egal responsabilităţile casnice şi tot împreună vă veţi bucura de lucrurile bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Căsnicia este etapa la care Scorpionul visează chiar de la începutul unei relaţii. Începe să vorbească destul de repede despre acest subiect şi vrea ca femeia iubită să-i devină soţie. Scorpionul poate exagera asumându-şi rolul de cap al familiei şi poate părea uneori un soţ posesiv. De fapt, el încearcă să te protejeze.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai reuşit să-l duci la altar pe nativul din Săgetător, felicitări! Sigur n-a fost lucru uşor să-l convingi să renunţe la burlăcie şi libertate în favoarea vieţii de familie. Totuşi, nu te aştepta la mari schimbări din partea lui doar pentru că a semnat actele la primărie. Este genul de soţ imprevizibil, care ia decizii fără să se consulte cu tine sau care începe diverse hobby-uri ce nu te includ.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Rolul de soţ îl va transforma pe nativul din Capricorn într-un bărbat foarte responsabil, dar şi materialist. După el, e foarte important să aducă suficienţi bani în casă, astfel încât traiul vostru să fie unul îmbelşugat.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un bărbat cu capul în nori, cu o viziune nonconformistă asupra căsniciei, aşa că te poţi aştepta la tot felul de surprize din partea lui, după ce aţi spus "da" în faţa ofiţerului Stării Civile. Una dintre surprize va fi aceea că se va implica foarte mult în creşterea copiilor, fiind dispus inclusiv să-şi ia el concediu de paternitate!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Într-o căsnicie, nativul din Peşti se pricepe să îmbine distracţia cu responsabilităţile. De exemplu, va transforma curăţenia într-un show pe muzică antrenantă. Visează la o căsnicie romantică, aşa că va continua să te surprindă plăcut şi după încheierea lunii de miere.
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cineva pe 20 Mai 2012, 20:54
    Vai draga!

    Draguta cred ca te-ai simti jignita daca ai fi Gemeni si presupun ca tu ai fi sagetator sau ceva pe acolo! Sunt Raluca si tu nu ai ce sa comentezi pentru ca tu nu esti cineva...OK?

    13
    2

  • Dyutza_003 pe 8 Mai 2012, 13:51
    ...

    Draga Ralu, felicitari! Tocmai ai confirmat spusele mele ;) Si btw, din nefericire, am cunoscut prea multi Gemeni ca sa nu stiu ce-i in capul lor. Repet: cea mai imatura zodie. Tu esti un exemplu veridic.

    4
    14

  • Ralu pe 21 Apr 2012, 11:03
    Dyutza_003 nu stie ce vorbeste

    Auzi adica ce vrei sa spui?! Crezi ca daca eu sunt Gemeni inseamna ca sunt imatura! S-ar putea sa nu gandesti! Eu ma enervez doar cand omul este bou sau in cazul de fata vaca! Deci nu te mai da in fite ca GEmeni e imatur ! Tu de unde stii ,ai cunoscut odata un om si se comporta imatur si ai aflat ca e Gemeni! 'Vai asta sigur e Gemeni nu vezi ce imatur e!" Auzi stii ceva tu nu vrei decat sa te dai in spectacol, asa ca du-te si te impusca!

    18
    8

  • Anca pe 20 Apr 2012, 23:21
    Sotul meu e Pesti....

    .....si e un om glumet si ma face mereu sa rad, nu imi face cadouri, dar ma surprinde mereu cu mici gesturi si ma imbratiseaza sau ma atinge de o gramada de ori pe zi. In legatura cu curatenia, e un maniac si ii place sa fie lucrurile la locul lor, covorul mereu aspirat si gateste "curat" si ordonat. Spre deosebire de mine, care sunt exact opusul lui si e si cu mult mai in varsta decat mine.

    16
    1

  • manu pe 20 Apr 2012, 14:09
    da cum sa nu!

    la pesti cu curatenia cind au ei chef si nici decum un show pe muzica antrenanta....ce perle puteti scoate!

    3
    16

  • onutta21 pe 20 Apr 2012, 11:23
    ***

    la balanta asa este

    13
    5

  • Dyutza_003 pe 20 Apr 2012, 10:58
    Gemeni

    Cea mai imatura zodie.

    19
    22

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod