A venit ziua cea mare: Alex Velea a dus-o pe Antonia la părinţii săi

Cei doi artiști nu-şi mai ascund relaţia. Cântăreața a făcut cunoștință cu părinții lui Alex, în apartamentul acestora din Craiova.

Alex Velea a dus-o miercuri dimineață pe Antonia la Craiova. Un cititor a trimis pe adresa redacției WOWbiz fotografii cu cei doi artiști, realizate în faţa blocului în care locuiesc părinţii lui Alex, în cartierul craiovean Lăpuş.

Două tinere care aşteptau autobuzul în staţia din faţa blocului cântăreţului au avut ocazia să-i vadă şi să se pozeze cu cei doi artiști de top.



Potrivit sursei WOWbiz, Antonia şi Alex Velea au fost foarte amabili cu fetele şi au acceptat zâmbind să facă poze cu ele.



Alex Velea pare să trăiască o frumoasă poveste de dragoste cu Antonia, iar fosta lui soţie, Ana, se dovedeşte a fi un capitol închis pentru artist, notează wowbiz.ro.

Presa a scris timp de mai multe luni despre sfârşitul căsniciei lui Alex Velea. Tabloidele au speculat că acesta ar avea o relaţie cu Antonia, iar Ana va cere divorţul.

Pe 18 octombrie, presa a anunțat că ei ar fi divorţat în secret, în faţa notarului, s-a răspândit în presă. Potrivit mai multor surse din anturajul artistului, Ana se va alege cu 50.000 de euro la partaj, bani cu care ea îşi va deschide o sală de fitness.

Ei au mai avut o tentativă de a se despărţi oficial, în urmă cu câteva luni, însă s-au răzgândit în ultimul moment şi şi-au mai dat un termen pentru o împăcare.

 

Foto: WOWbiz

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod