Şapte filme uimitoare despre poveşti de dragoste adevărate

Există o expresie pe care mulți dintre noi au auzit-o: „iubire ca-n filme". Dar uneori, viața reală este cea mai bună sursă de inspirație pentru cineaștii interesați de subiectul iubirii.
Poveşti de dragoste incredibile se întâmplă cu adevărat între oameni – acele poveşti de viaţă la care un scenarist n-ar putea visa vreodată. Și, uneori, aceste experiențe devin sursa de inspiraţie a unor filme uimitoare. Iată şapte dintre cele mai emoţionante, via brightside.me, care au cucerit inimile oamenilor exact pentru că toate ne arată un singur lucru – ce înseamnă adevărata dragoste.

Mananca roaga-te iubeste

1. Mănâncă roagă-te iubeşte


În film: Elizabeth, o scriitoare de succes, își dă seama brusc că nu trăiește viața pe care şi-o dorește. Ea decide să renunțe la tot și să meargă într-o călătorie în jurul lumii, în scopul de a se găsi pe sine însăşi.
În Italia se complace în excese gastronomice, dar în India încearcă să revină pe calea spirituală. Și, în sfârșit, în Bali, întâlneşte adevărata dragoste.

În viaţa reală: Filmul se bazează pe autobiografia lui Elizabeth Gilbert. Scrisă într-un stil extrem de intim, dragostea dintre Elizabeth și Jose (în film numele lui este Felipe) s-a petrecut exact în același mod şi în viața reală. Cu toate acestea, în scena finală a filmului, cei doi iubiți decid să nu se căsătorească niciodată, dar în viața reală cuplul este căsătorit.
Un lucru i-a forțat să se căsătorească în viața reală: Jose a fost reținut la frontieră și deportat din Statele Unite ale Americii.

Acum, Elizabeth și Jose (foto) locuiesc în New Jersey. Ei au propriul lor magazin, „Two Buttons” unde vând suveniruri din Asia, iar Elizabeth continuă să scrie cărți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod