Provocarea bizară lansată de rușii bogați pe Instagram: Se pozează de parcă au căzut în cap

Provocarea #fallingstars2018 se răspândește rapid pe Instagram: cei care o preiau se lasă fotografiați pe burtă, de parcă s-ar fi împiedicat, pe scările avioanelor și iahturilor private.

Curentul ciudat care a devenit foarte popular în Rusia îi provoacă pe tinerii milionari să mimeze căzăturile în decoruri care arată cât de bogați sunt - pe scările avioanelor private, a mașinilor și iahturilor de lux sau în mall-uri, la shopping. Cei care se pozează transmit mai departe prietenilor provocarea #fallingstars2018, iar aceștia nu o refuză și o dau mai departe. Toți caută să facă pozele cât mai dramatice.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, provocarea căzăturilor pe scări a început în luna august și a trecut granițele Rusiei, printre cei care au acceptat-o numărându-se o tânără care a fost desemnată Miss Ucraina, dar și supermodelul american Arizona Muse, care a simulat căderea dintr-o dubă a companiei de curierat rapid DHL.

Recent, și Simona Halep a acceptat să intre în acest joc.

După ce a fost provocată de Kuzneţova, Halep apare într-o poză, în vestiar, la pământ, după meciul cu Ashleigh Barty, printre articolele ei de echipament sportiv. Românca a lansat provocarea mai departe: “Am primit provocarea «stele căzătoare» din partea Svetlanei Kuznetsova. O transmit către câţiva prieteni: Irina Begu, Horia Tecău, Andrei Pavel şi Rennae Stubbs”, a scris ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod