Prinţ şi cerşetor: Oamenii străzii din San Francisco, pozaţi de un fotograf român

Mike

Mike

"Mike a fost primul în acest proiect. E din Ohio, a trebuit să fugă de acolo pentru că fuma iarbă, poliţia l-a prins şi l-a arestat. Acum îşi reface viaţa. Are unde să stea şi a început să muncească, graţie unei organizaţii din San Francisco."

 

Bill

Bill

"Bill a trebuit să plece din statul în care trăia. Motivul pare injust, dar alternativa ar fi fost închisoarea. Şi-ar fi dorit să-i trimită aceste fotografii mamei sale, pentru că ea are Alzheimer şi în acest fel ea l-ar recunoaşte când se va întoarce."



McKayas

McKayas

"A trăit aproape de Haight Street când era copil. E mândru că părinţii lui au făcut parte din mişcarea hippie în anii '60.

A trăit în Mexic, Hawaii, Indonezia, Panama, Bolivia, Costa Rica şi Peru şi are de gând să viziteze toate ţările de pe Pământ."

 

Pops

Pops

"Şi el a luptat în Vietnam. A fost inginer, dar a început să se drogheze şi şi-a pierdut slujba. A fost dependent timp de 12 ani şi a fost internat într-o clinică de dezintoxicare. Din păcate, acum este alcoolic."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Septembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Hegel pe 11 Sep 2016, 21:58
    Print si cersetor

    CUUM?! În America sunt oameni fără adăpost?! Nu cred. E o minciună sfruntată!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod