Primul trailer pentru „Fifty Shades Freed“: Acţiune şi scene fierbinţi

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2017

"Cincizeci de umbre ale lui Grey", regizat de Sam Taylor-Johnson, a fost unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului 2015. Pelicula a avut încasări de peste 409,6 milioane de dolari pe plan mondial.

Acţiunea romanelor din seria "Fifty Shades", volume ce au fost traduse în peste 40 de ţări, inclusiv în România, a generat vii polemici.
Inspirate iniţial din una dintre cele mai în vogă idile în rândul adolescenţilor din ultimul deceniu, cea dintre personajele Edward şi Bella din franciza "Twilight", cărţile romancierei E.

L. James iau o cu totul altă turnură. În Seattle, Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Graniţa dintre erotic şi pornografic a devenit centrul unor polemici intense dincolo de Atlantic, unde vânzările au explodat.
Volumele din trilogie au fost cenzurate în bibliotecile din comitatul Brevard din statul american Florida, din cauza conţinutului lor considerat inacceptabil.
Alţii vorbesc însă despre apariţia unui nou gen literar, "mummy porn", destinat menajerelor în vârstă de până la 50 de ani, aflate în căutarea unei soluţii facile pentru a-şi condimenta căsniciile, notează Mediafax.

E. L. James, o fostă producătoare de televiziune al cărei nume real este Erika Leonard, autoarea romanelor din trilogia erotică "50 Shades of Grey", a ocupat în urmă cu doi ani primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătiţi scriitori din lume, cu venituri de 95 de milioane de dolari, obţinute în perioada iunie 2012 - iunie 2013.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod