Pe ce planetă trăiesc americanii? Întrebarea de clasa a patra la care mulţi nu ştiu să răspundă - VIDEO



Africa are 54 de state suverane şi 10 teritorii nesuverane. Chiar şi un copil şi-ar fi putut amintit măcar de una dintre aceste ţări - Algeria, Angola, Botswana, Camerun, Ciad, Republica Democrată Congo, Egipt, Etiopia, Ghana, Kenya, Liberia, Libia, Madagascar, Malawi, Mali, Maroc, Namibia, Nigeria, Rwanda, Senegal, Somalia, Africa de Sud, Tanzania, Uganda şi Zimbabwe.

Un alt bărbat arată spre Alaska şi crede că acolo se află Groenlanda sau Islanda, în timp ce o femeie întreabă cu o privire confuză: "N-ar fi trebuit să învăţ asta la şcoală?".
Aici a nimerit-o.

Pe de altă parte, există, totuşi, un element care le produce confuzie americanilor. Ei sunt obişnuiţi să vadă mapamondul cu America de Sud şi de Nord la stânga, iar Europa, Africa, Asia şi Australia în dreapta, notează Daily Mail. Ei au avut însă în faţă o hartă cu Asia şi Australia în stânga şi restul continentelor în dreapta, dar asta nu este o scuză pentru cei care n-au ştiut nici măcar o ţară sau care au indicat greşit pe hartă, de vreme ce graniţele statelor şi ale continentelor au fost cele reale.

Din fericire, nu toate speranţale sunt pierdute.
Ultima persoană prezentată în videoclip, un adolescent de vârsta liceului, a indicat corect mai multe state din America de Sud, precum Argentina, Chile, Brazilia şi Peru, înainte de a localiza America de Nord şi Groenlanda, Australia, Noua Zeelandă şi Papua Noua Guinee.

17 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod