Viață de câine fericit: 30 de imagini pe care și pisicile le invidiază

Chiar dacă pisicile adună mai multe like-uri pe Facebook, câinii nu se lasă mai prejos. Rivalitatea dintre acești inamici neîmpăcați continuă cu un nou episod.

Vrei niște like-uri pe Facebook? Simplu, pui o poză cu o pisică. Toată lumea știe că aceste feline răsfățate sunt reginele rețelelor sociale.

Dar credeți că "prietenii" lor istorici, câinii, sunt cu mult mai prejos? Nici pomeneală! Când au de partea lor un fotograf profesionist, precum Alicja Zmysłowska, poți fi sigur că pisicile au concurență puternică. Tânăra în vârstă de 24 de ani din Polonia este pasionată de câini și, evident, de fotografie, combinație din care au rezultat munca ei și un stil de viață.

De cinci ani, Alicja realizează diverse proiecte foto care au în prim-plan câinii: fie că îi surprinde în câmpuri de lavandă, în parcuri, în mijlocul naturii sau printre dovleci, ea caută mereu să redea latura jucăușă, momentele fericite din viața acestor animale și personalitățile lor diferite.



Bored Panda a publicat câteva dintre fotografiile splendide cu câini pe care Alicja Zmysłowska le-a postat pe Instagram și Facebook. Sunt 30 de dovezi că pisicile au concurență mare pe rețelele de socializare. Și au toate motivele să fie invidioase!

Citește și: 30 de imagini care surprind prietenia specială dintre copii și animale. Secvențe dintr-o lume perfectă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod