Cei mai mari câştigători la ruletă din toate timpurile

Ruleta este fără discuţie cel mai longeviv joc de noroc din orice cazino ai alege să joci. Alintată de-a lungul timpului cu apelativul de regină a jocurilor de noroc ruleta continuă şi astăzi să aibă o mulţime de adepţi şi admiratori.
Ca joc de noroc poate că nu este atât de ofertant că sloturile de pildă, dar o strategie bine aplicată poate aduce şi aici câştiguri importante care se termină în multe zerouri. Despre maeştrii jocului de ruletă şi câştigurile lor astronomice am ales să detaliem în acest articol aşa că urmăreşte-ne cu atenţie!
 

Joseph Jagger

 
Este foarte clar că toţi jucătorii de ruletă au câte un pariu favorit sau câte o strategie pe care o urmăresc şi o aplică cu consecvenţă. Este şi cazul dlui Joseph Jagger, un inginer englez care a trăit în anii 1800 şi care şi-a folosit expertiza de profesionist în inginerie pentru a paria la jocul de ruletă.
 
Dl. Jagger pleacă de la presupunerea că jocul de ruletă poate să fie bătut dacă roata ruletei se află în anumite circumstanţe potrivite. Mai pe scurt, inginerul nostru speculează faptul că o roată de ruletă cu ceva activitate se uzează în timp şi rezultatul este că în acest fel această roată favorizează anumite numere.
 
Nu stă prea mult pe gânduri şi îşi trimite subalternii la cazinoul din Monte Carlo pentru a vedea rezultatele şi a înregistra numerele care ies la jocurile de ruletă din incintă.
Rezultatele îi parvin destul de repede şi după un studiu destul de elaborat dl. Jagger constată că numai o ruletă din cazino se încadrează teoriei sale.
 
Jocul de ruletă nu este atât de simplu ca şi cel de păcănele, unde câteva rotiri gratuite te pot face instantaneu milionar.
 
La jocul de ruletă pe roată se găsesc 36 de numere la care se adaugă şi numărul 0 aşa că probabilitatea de a nimeri exact numărul pe care bila va ateriza este una extrem de mare, deci şansele de câştig sunt la rândul lor extrem de mici.
Dar dl.Jagger alege să îşi pună în practică teoria şi se deplasează personal la Monte Carlo ca să o testeze. Identifică rapid ruleta descrisă de angajaţii săi şi începe să parieze, câştigând în numai câteva zile suma de 65.000 de lire sterline. 
 
Poate părea puţin dar astăzi suma câştigată de dl. Jagger ar fi una de aproape 4 MILOANE de lire sterline. Nu se ştie însă din ce motive cazinoul a schimbat peste noapte roata de ruletă aşa că dl. Jagger s-a văzut nevoit să întrerupă seria câştigurilor şi să se întoarcă acasă.
 

Billy Walters

 
Ca şi vânzător de maşini Billy încerca să îşi mărească veniturile prin diverse pariuri sportive.
Însă cum acestea nu aduceau rezultatul scontat a decis să îşi lărgească aria de expertiză şi împreună cu un alt prieten amator de jocuri de noroc se deplasează în Atlantic City şi urmăreşte jocul de ruletă.
 
După o atentă observare Billy trage concluzia că pe o anumită roată din Atlantic Club Casino Hotel ies frecvent numerele 7, 10, 20, 27 şi 36. În urma acestei constatări cei 2 parteneri iau decizia să înceapă să parieze.
Şi o fac pentru nu mai puţin de 40 de ore non-stop, perioadă de timp în care cei 2 acumulează câştiguri de peste 3,8 MILIOANE de dolari. Sunt opriţi în cele din urmă de către conducerea cazinoului din acest şir de victorii şi partenerii părăsesc locaţia.
 
Seria lui de victorii la cazino a continuat de-a lungul anilor şi norocul l-a însoţit şi în pariurile sportive unde înregistrează frecvent câştiguri impresionante ca şi valoare. Urmarea este că îşi dezvoltă afacerea şi ajunge să deţină multiple locaţii unde vinde şi închiriază maşini.
 
Averea sa este estimată la impresionanta sumă de 100 de MILIOANE de dolari, ceea ce face din Billy unul dintre cei mai de succes pariori sportivi şi jucători de cazino din toate timpurile.
Cariera sa se întinde pe pe mai bine de 30 de ani şi este prezentată în numeroasele sale cărţi în care îşi povesteşte experienţa sa de jucător.
 

Pedro Grendene Bartelle

 
Grendene SA este o companie considerată a fi cea mai mare producătoare de sandale din lume şi este prezidata de însuşi dl.Bartelle. Sediul companiei se găseşte la Sao Paolo şi acolo se pare ca jucătorul nostru îşi petrece cea mai mare parte din timp. 
 
Dar atunci când alege să părăsească oraşul o face mai ales pentru a se găsi în faţa jocului său de cazino preferat, ruleta. Frecventează cu predilecţie cazinourile din America de Sud şi este recunoscut ca fiind un parior de ruletă pe mize mari.
Cel mai mare câştig al său la roata ruletei se întâmplă la hotelul Conrad din Uruguay când un pariu pe numărul 32 îi aduce colosala sumă de 3,5 MILIOANE de dolari. Reiterează experienţa şi în anul 2017 în acelaşi hotel dl. Bartelle reuşeşte să câştige la o singură mână de pariere la ruletă suma de 1,225 de MILIOANE de dolari.
 
Numai aceste 2 mari succese la jocul de ruletă însumează aproape 5 MILIOANE de dolari, sumă care poate să fie considerată cea mai mare de până acum câştigată la jocul de ruletă.
Să fie oare adevărată zicala conform căreia “ban la ban trage..”?
 
Este posibil, dl. Bartelle este un prosper om de afaceri a cărui avere este estimată în anul 2023 la uriaşa suma de 2,4 MILIARDE de dolari de către prestigioasa revistă Forbes. Mai joacă la ruletă? Probabil că da, însă suntem siguri că în nici un caz nu o face pentru că nu are bani ci numai din dragostea pe care o poartă acestui joc care refuză să îmbătrânească.
 

Concluzie

 
În mod cert că jocul de ruletă a dat şi încă da milionari pe bandă rulantă. Este un joc de noroc dar şi de strategie şi se pare că cel puţin jucătorii din articolul pe care tocmai l-ai parcurs i-au pătruns secretele. Încearcă acest joc prezent în oferta oricărui cazino dar joacă responsabil, singura cale care să îţi aducă cu adevărat o experienţă de joc de neuitat!






 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod