Cei mai frumoși ochi din lume în 2019: 27 de oameni cu priviri expresive

Fotografi din toată lumea au început să trimită lucrările pentru #Eyes2019, concursul care premiază imaginile în care apar cei mai frumoși ochi din lume. Privirile acestor oameni nu mai au nevoie de cuvinte.
E adevărat ce se spune: ochii sunt oglinda sufletului. Ochii exprimă bucurie, furie, tristețe, liniște - ei vorbesc și când cuvintele nu mai spun nimic.

Odată cu lansarea concursului #Eyes2019, fotografi din toată lumea au început să trimită imagini care surprind cei mai expresivi ochi. Fie că sunt animale, insecte sau oameni, competiția se axează pe puterea și frumusețea ochilor.

Fotografiile publicate de Bored Panda au fost trimise din toată lumea și selectate din peste 23.661 de propuneri de comunitatea Agora, o aplicație gratuită care organizează concursuri foto din 2017.

Utilizatorii aplicației pot vota acum prin intermediul aplicației fotografia preferată, ajutând juriul să decidă câștigătorul premiului de 1.000 de dolari.
Bored Panda a publicat imaginile fotografilor calificați în finală. Noi am selectat portretele oamenilor cu cei mai frumoși ochi, fiecare imagine având trecută țara din care a fost trimisă.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod