Jennifer Lopez și-a pus iubitul la treabă: Poza de milioane cu care vedeta face bani

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au pozat pentru a promova a doua linie de ochelari de soare pe care vedeta a lansat-o în colaborare cu brandul QUAY.

În martie, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au anunțat că s-au logodit. Iar acum cei doi fac echipă pentru a promova a doua linie de ochelari de soare pe care cântăreața a lansat-o în colaborare cu Quay Australia.

Cuplul a făcut o ședință foto superbă în care, conform așteptărilor, amândoi arată perfect. Mai ales în imaginea de pe marginea piscinei, în care Alex o ține în brațe pe J. Lo, iar aceasta stă picior peste picior și cu capul lăsat pe spate, o ipostază în care nu prea te lasă să observi că ei poartă ochelari de soare.

Artista în vârstă de 50 de ani și fostul jucător de baseball, cu șase ani mai tânăr, fac cea mai stilată reclamă liniei de ochelari de soare lansată miercuri.

Compusă din 18 modele, linia de ochelari oferă o gamă largă de ochelari șic, de la clasicul aviator până la lentile cu formă de ochi de pisică.

Lopez a colaborat prima oară cu QUAY în luna martie, notează Daily Mail.

Jennifer Lopez a fost ocupată recent cu promovarea noului ei film, "Hustlers", în care joacă rolul unei dansatoare de striptease, Ramona Vega, care își învață colegele să le fure banii clienților bogați. Prestația ei a fost apreciată de critici și a început să se vorbească și despre o posibilă nominalizare la Oscar.

Într-un interviu pentru postul de radio SiriusXM, Lopez s-a declarat măgulită de această posibilitate: "Doar faptul că se vorbește despre asta este minunat", a spus ea.

Recent, Jennifer Lopez a povestit cum a reacţionat atunci când un regizor a vrut doar să-i vadă sânii, în timpul unei probe pentru costume.

"Un regizor a venit la probele de costum şi mi-a cerut să îmi dau jos bustiera pentru că urma să apar dezbrăcată în film. A vrut doar să-mi vadă sânii", a spus ea.

Artista a adăugat că a reacţionat imediat, deși a intrat în panică atunci când a auzit solicitarea regizorului, iar persoana care realiza costumele a nu a spus nimic. "I-am zis: <<Nu suntem pe platoul de filmare>>. M-am apărat. Dar e amuzant, pentru că pe moment am intrat în panică. Şi, apropo, era o creatoare de costum în cameră, deci mai era o femeie de faţă când el a zis asta şi eu i-am spus <<nu>>".

”Norocul meu, a ieşit din mine un pic din ce ţine de Bronx şi am făcut <<Nu trebuie îţi arăt [sânii].
Pe platoul de filmare o să-i vezi>>"
, a povestit Lopez. Ea şi-a amintit şi că regizorul şi-a cerut scuze în aceeaşi zi.

La filmările pentru "Hustlers", situația a fost diferită, întrucât din echipa de producţie a făcut parte şi un consilier angajat special pentru a asigura sprijinul actorilor pentru scenele care implicau nuditate. "Era o persoană care înţelegea despre ce este vorba şi putea să spună <<lucrurile astea sunt în regulă>> sau <<asta nu e prea bine>>. Ne-a făcut pe toţi cei care eram pe platou să fim relaxaţi în legătură cu ceea ce făceam, mai ales că erau multe actriţe care apăreau pe jumătate dezbrăcate, topless", a povestit vedeta.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod