Cea mai veche prietenie din lume: Aceste imagini superbe surprind legătura specială dintre om și animale

Suntem prieteni de când lumea și pământul. Împreună am traversat istoria, împreună am împărțit și bune și rele, împreună trăim și acum, de cele mai multe ori în bună pace. Ne-a fost dat să trăim laolaltă, ne leagă cea mai veche prietenie din lume.
De vreo 10.000 de ani, când primii oameni au îmblânzit animalele, aceste ființe joacă un rol important în viața noastră. Chiar și la început, când erau folosite doar pentru hrană, lupte și activitățile de bază, precum agricultura și vânătoarea, am început să ne dăm seama că aceste ființe ne sunt devotate, ne încântă și ne fac mai buni. Ne-am împrietenit, ne place să ne jucăm cu ele, să călătorim și să cucerim lumea împreună.

Astăzi suntem nedespărțiți, ne ajutăm și ne bucurăm unii de alții.
Ne leagă cea mai veche prietenie din lume, o relație specială pe care Steve McCurry o redă într-o serie de fotografii splendide. Imaginile publicate pe Instagram și pe Facebook reprezintă cea mai bună pledoarie pentru protejarea animalelor - nu putem trăi fără aceste ființe, nu putem fi singuri pe Pământ!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod