Cea mai frumoasă casă din containere: Interiorul arată la fel de spectaculos ca exteriorul!

Proiectul original al unui arhitect demonstrează că se poate construi o locuință perfect funcțională și din materiale neconvenționale, chiar și în mijlocul deșertului.
Să locuiești într-un container, undeva în pustiul deșertului, poate că nu sună deloc încurajator, dar nu vă grăbiți să trageți concluzii înainte de a vedea ceea ce a făcut James Whitaker, un arhitect din Londra.

Casa al cărui design l-a conceput are o suprafață de 200 de metri pătrați și oferă tot confortul necesar: are bucătărie, o cameră de zi și trei dormitoare. Contrucția este realizată din mai multe containere asamblate în diferite unghiuri, creând iluzia unei flori albe care a apărut ca printr-o minune în mijlocul deșertului.


Locuința a fost proiectată pentru un producător de film a cărui identitate este păstrată secretă. Pasionat de ideile creative, originale, acesta și-a dorit un design cu totul inedit și, după cum se poate vedea în imaginile publicate de Bored Panda, a primit ce și-a dorit - casa din containere este atât de futuristă, încât pare de pe altă planetă.

"Clientul meu din Los Angeles are câțiva prieteni care îl vizitează și, având timp la dispoziție, au făcut un drum cu mașinile prin deșert ca să se plimbe.
Unul dintre aceștia a spus: <<Știi ce ar merge aici?>>, înainte de a deschide laptopul și de a-i arăta o imagine pe care o văzuse pe internet. Poza era cu un birou al cărui design îl făcusem cu ani în urmă, dar pe care nu l-am construit, așa că cu prima ocazie când clientul a venit la Londra mi-a cerut să ne întâlnim"
, a povestit James Whitaker.

Casa proiectată de Whitaker Studio și intitulată The Joshua Tree Residence va fi construită pe terenul de 36 de hectare din California al clientului, iar construcția este programată să înceapă anul acesta.
Odată terminată, locuința, care va avea panouri solare pe acoperișul garajului, va oferi panorame splendide de la orice fereastră. Încă mai credeți că nu merită să trăiești într-o casă din containere în mijlocul deșertului?
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod