Chris Brown, arestat la Paris: Fostul iubit al Rihannei e acuzat de viol

O tânără în vârstă de 24 de ani îl acuză pe rapperul american că a violat-o în camera lui de hotel.
Reprezentanții poliției franceze, citați de ziarul britanic The Independent, au confirmat că rapperul american în vârstă de 29 de ani a fost arestat în urma unei acuzații de viol formulată la adresa lui. Potrivit acestora, Chris Brown și doi dintre asociații săi, între care și un bodyguard, au fost reținuți și a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Potrivit anchetatorilor, o femeie în vârstă de 24 de ani îl acuză pe Brown că a violat-o în noaptea de 15 ianuarie, după ce s-au întâlnit într-un club de noapte din aproapiere de Champs Elysee.
Ea l-a urmat pe cântărețul american în camera lui de hotel, unde ar fi fost violată. Femeia susține că doi dintre însoțitorii lui Brown au violat-o și ei.

Chris Brown se afla la Paris pentru a participa la mai multe show-uri de modă.

O sursă citată de AP a declarat că în acest caz au avut loc primele audieri și că ancheta se află la început.

Brown a fost acuzat și cercetat în 2009, după ce înaintea galei premiilor Grammy a bătut-o pe Rihanna, cu care avea atunci o relație.
După ce a recunoscut fapta, el a fost condamnat la cinci ani de supravegher, un an de consiliere în domeniul violenței domestice și șase luni de muncă în folosul comunității. Totodată, el a primit un ordin de restricție de cinci ani care îi interzicea să se apropie la mai puțin de 15 metri de Rihanna, distanță redusă la trei metri în cazul evenimentelor publice, notează The Independent.

Anterior, modelul Liziane Gutierrez a susținut că Brown, tată al unui copil, ar fi lovit-o, dar ea nu a formulat niciodată acuzația în justiție.

Chris Brown este autorul pieselor de succes "Kiss Kiss" şi "Run It".
Al cincilea său album, "Fortune", lansat în 2012, i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy din 12 nominalizări.


Foto: Hepts
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod