Câine cu personalitate: Ciobănescul mioritic care a cucerit publicul la un concurs din Anglia - VIDEO

Kratu a cucerit publicul cu felul original în care a executat probele

 

Deși a executat pe dos probele, ciobănescul din România a cucerit publicul și a părăsit terenul în aplauzele tuturor, comentatorul transmisiunii TV apreciindu-i spiritul liber. "Are ceva personalitate", a remarcat acesta.

Kratu este primul câine salvator din România și a fost adus în Marea Britanie după ce a fost crescut inițial în condiții traumatizante, relatează Daily Mail. Tessa l-a îngrijit și l-a crescut, apoi a început să-l pregătească pentru operațiunile de salvare.



La început, Kratu părea să respecte docil indicațiile, dar în concurs nu a rezistat tentației de a le arăta tuturor că el e șeful și face doar ce-i place

Anul trecut, Kratu a devenit unul dintre puținii câini salvatori cărora li s-a permis accesul în incinta Parlamentului European, iar acum este ambasador al dresării câinilor. Antrenoarea lui, Tessa, care mai are trei câini, Raffy, Paqo și Polo, este foarte mândră de evoluția câinelui adus din România: "L-am salvat pe Kratu când avea doar câteva săptămâni, dintr-o situație foarte periculoasă.
Fratele meu l-a luat și până l-a adus în Anglia vorbeam cu el pe Whatsapp. Obișnuiam să-i cânt și să-i trimit mesaje vocale. Așa s-a obișnuit cu mine, iar când a ajuns în Anglia, vocea mea îi era cunoscută și ne-am împrietenit instantaneu"
, a povestit ea.

"Are o mare personalitate, încearcă mereu să facă ce-i place mai degrabă decât ceea ce-i cer. E provocatore și foarte dârz. Unii câini care au un trecut traumatic, mai ales cei aduși din străinătate, au nevoie mai mare de îngrijire și reabilitare", a mai spus intructoarea lui Kratu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod