O româncă a acceptat slujba pe care nicio femeie din Anglia nu o dorea

Dumitrița Tudorache, în vârstă de 27 de ani, și-a lăsat familia în țară și a plecat la Londra pentru a prelua un job periculos: asistentă a unui aruncător de cuțite.

La aproape o lună de când presa engleză anunța pe un ton alarmist că românii vor invada Marea Britanie, opinia publică din insulă constată că, deocamdată, isteria tabloidelor a fost doar o invenție. Într-adevăr, puținii români care s-au îndreptat spre Anglia au țintit joburile pe care britanii nu le vor. În fond, ce femeie din Anglia ar fi dispusă să renunțe la beneficiile sociale oferite de stat pentru a sta cu spatele la perete în timp ce un tip aruncă niște cuțite spre ea? Desigur, niciuna.

Există, însă, un principiu de bazăpe piața muncii din toată lumea: cineva trebuie s-o facă și pe-asta. Ei bine, acolo unde un englez dă bir cu fugiții e întotdeauna un român gata să se apuce de treabă. Este și cazul Dumitriței Tudorache, o femeie în vârstă de 27 de ani, care și-a lăsat familia în țară și a plecat în Anglia pentru a munci ca asistentă a unui aruncător de cuțite.
Ea lucrează acum pentru Circul Ororilor din Londra, acolo unde o zi normală de lucru înseamnă să stea nemișcată în timp ce colegul său aruncă spre ea cuțitele care se înfig la câțiva milimetri de fața și de corpul său. Și pentru ca totul să fie mai palpitant, lamele cuțitelor sunt cuprinse de flăcări în timp ce zboară spre ea.



Deși e o slujbă periculoasă, Dumitrița nu este îngrozită. Dimpotrivă, chiar e mulțumită de ocupația ei. Provenind din Snagov, acolo unde se află mormântul lui Dracula, ea crede că este job-ul perfect, scrie cotidianul britanic Daily Mail: "Întotdeauna am iubit circul, de când eram copil am sperat că într-o zi voi face parte din această lume. Imediat cum am citit despre Circus of Horrors pe internet, am știut că este perfect. Combină toate pasiunile mele: horror-ul, călătoriile și circul", a declarat românca. "Nu mi-am imaginat că voi lucra cu ei!", a adăugat ea.

Dumitrița a urmărit online toate spectacolele și turneele circului și a fost entuziasmată când a găsit un anunț pentru un job de birou la această companie. La sfârșitul interviului de angajare, oferta era "puțin" diferită - acceptase să fie asistenta aruncătorului de cuțite, dar era ea încântată.



După numai două zile de la sosirea ei în Marea Britanie, consemnată pe 8 ianuarie, Dumitrița și-a făcut debutul în fața publicului curios din Brighton. "Am fost atât de emoționată în prima zi, încât nu m-am putut gândi prea mult la pericol. Normal că mi-a fost puțin frică, dar acum m-am obișnuit cu ea", a declarat românca pentru Daily Mail.

Dacă Dumitrița s-a obișnuit repede cu noua ei ocupație, mama sa stă cu frica-n sân. Frații ei au slujbele lor, unul e șofer, celălalt e avocat, iar sora ei și-a făcut și ea o familie, așa că trebuia să-și facă singură un rost.



Dumitrița spune că nu există motive de îngrijorare: "Am încredere totală în echipa mea, sunt profesioniști și se antrenează. Doar doar oameni au fost loviți de cuțite în ultimii 20 de ani, deci cred că șansele mele sunt destul de bune."

"Mă relaxez și mă obișnuiesc cu asta. Pot chiar să țin ochii deschiși. E mai bine să văd cuțitele venind spre mine, așa că știu unde vor ajunge. Dacă ții la viața ta, nu te miști", a adăugat femeia.

 

În România, Dumitrița a lucrat ca menajeră și babysitter. Slujba ei periculoasă mai ridică însă o problemă: nu știe cum va reacționa viitorul ei iubit când va afla cu ce se ocupă. "Cred că va fi convins ori că sunt foarte interesantă, ori că sunt foarte nebună!", a conchis ea, amuzată.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Camelia pe 22 Oct 2014, 23:50
    Aruncatorul de cutite si topoare la tinta vie

    Cel mai bun aruncator de cutite si topoare la tinta vie din lume este Ianis fachirul si cu sotia lui Anda. Urmariti acest link cu ei.... http://www.kanald.ro/se-joaca-cu-focul-la-propriu-incearca-sa-si-depaseasca-limitele-inghitind-jar-si-sabii-in-flacari_30495.html

    1
    0

  • livia pe 24 Ian 2014, 19:10
    :)))

    cativa mm? acolo sunt 20-30 cm, daca nu mai mult. la asa dinstanta si eu as accepta. aia nu-s circari adevarati, d-aia si accepta pe oricine sa lucreze cu ei.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod