Evenimente la Hard Rock Cafe

JOI, 23 IANUARIE, ORA 21.00 – CONCERT BYRON

BestMusic te invita la Hard Rock Cafe, joi, 23 ianuarie, incepand cu ora 21:00, la un concert in premiera cu trupa BYRON.
In cei 7 ani de activitate, membrii trupei au lansat patru albume, au demarat proiecte marete pe care le-au si finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numarul mare de concerte sustinute la festivaluri de renume sau in cluburi.
Byron au sustinut in 2013 turneul national intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorand mostenirea bilingva al celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faima”. Pe langa albumul “30 de secunde de faima”, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumul “Perfect”.
Byron inseamna: Dan Byron (voce, chitara, flaut), 6fingers (voce, clape, chitara), Laszlo Demeter (chitara bass) si Dan Georgescu (tobe).

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 40 de lei (cu loc la masa) si 50 de lei VIP (cu loc la masa in fata scenei).


VINERI, 24 IANUARIE, ORA 22.00 – CONCERT ZDOB SI ZDUB

Hard Rock Cafe sarbatoreste vineri, 24 ianuarie, incepand cu ora 22:00, sase ani de la deschiderea in Romania a primului restaurant apartinand celebrului lant american.

Concertul aniversar ii va avea ca invitati pe ZDOB SI ZDUB, cea mai indragita trupa din Republica Moldova.

Infiintata acum 20 de ani, ZDOB si ZDUB are noua albume la activ si mii de concerte in tara si strainatate, alaturi de mari nume ale scenei internationale precum: Rage Against The Machine, Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica, Soulfly, Garbage si multi altii. Cel mai recent album, “Basta Mafia”, lansat oficial in 2013 tot la HardRock Cafe de catre Bestmusic si METALHEAD, este rodul unei munci de aproape doi ani. Pe album este inclus si single-ul “Moldovenii s-au nascut”, lansat in Romania la sfarsitul lunii ianuarie, care se bucura deja de popularitate in randul publicului.

Biletele sunt disponibile pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe la pretul de 60 lei (cu loc in picioare in fata scenei).


SAMBATA, 25 IANUARIE, ORA 22.30 – CONCERT FREESTAY

Dupa ce a facut-o celebra pe “Dana”, colega sa, in urma cu 14 ani, pe cand era in trupa Amicii, Florin Ristei a prins gustul succesului impreuna formatia Marfar, alaturi de care a cantat timp de 6 ani.

Acum, la 26 de ani si-a facut revenirea pe scena muzicala in forta, drept marele castigator al editiei XFactor din 2013.
In plina voga si cu mii de fani in intreaga tara, Florin canta in trupa FreeStay, alaturi de cinci muzicieni talentati: Serban Niculae (clape, voce), Alin Teodorescu (clape, voce), Alin Ilies (chitara), Mihai Toganel (bass) si Vladimir Grafu (tobe).

Sambata, 25 ianuarie, de la ora 22:30, te asteptam la Hard Rock Cafe sa te bucuri de cele mai populare hituri pop-rock din repertoriul formatiei: Let her go (Passenger), Just the way you are (Bruno Mars), Kiss (Tom Jones) si multe altele. Pretul unui bilet la concert este de 25 lei.


MARTI, 28 IANUARIE, ORA 21.00 – STAND UP COMEDY cu BORDEA & VĂNCICĂ


Serile de stand up comedy continuă la Hard Rock Cafe cu vedete de primă mână: BORDEA şi VĂNCICĂ, două staruri ce fac senzaţie pe platourile TV, vin în premieră la Hard Rock Cafe pe 28 ianuarie, pentru o repriză de umor molipsitor.

Hazliu şi imprevizibil, „păcătosul” Cătălin BORDEA, este o piesă de bază în cadrul echipei emisiunii „Un show păcătos.” De formaţie actor, BORDEA şi-a descoperit veleităţile de comediant în urmă cu 10 ani şi se manifestă cu plăcere în acest segment, din pasiune pentru libertatea de exprimare şi caracterul spontan al genului.

Adrian VĂNCICĂ a devenit foarte cunoscut graţie personajului Celentano din serialul românesc de comedie Las Fierbinţi.

Registrul interpretativ al actorului este însă mult mai amplu mergând de la apariţiile pe scena teatrului Nottara până la roluri în filme de lung metraj precum „Hârtia va fi albastră” sau „Amintiri din epoca de aur”.

Cei doi super eroi ai comediei vin pe 28 ianuarie în Hard Rock Cafe înarmaţi cu cele mai tari sketch-uri şi cele mai hazoase replici. Biletele se găsesc la Hard Rock Cafe şi online pe www.iabilet.ro, la pretul de 50 lei (in fata scenei) si 35 lei (in sala).



Spectacol recomandat persoanelor cu varsta de peste 18 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod