rockeriţă

O poveste ieşită din comun: Rockeriţa care s-a retras în pădure și trăiește ca în Epoca de Piatră


Lynx s-a despărțit de tatăl fetei sale când aceasta avea doar doi ani și a crescut-o singură în sălbăticie. Când Clara a crescut, a ales să trăiască cu tatăl său într-o suburbie și a putut merge la școală.
Lynx mărturisește că aceea a fost cea mai grea clipă din viața sa, când a lăsat-o pe Clara să meargă pe drumul ei. "A fost cel mai greu moment atunci când am lăsat-o să plece și să fie un copil obișnuit. Am crescut-o în sistem de home school, dar ea dorea să meargă la școală.

Am simțit că o pierd în favoarea unei culturi, dar nu poți să faci din copii o prelungire a vieții tale", a spus ea.

Clara i-a povestit realizatorului emisiunii despre viața foarte grea pe care a dus-o în copilărie cu mama sa. Au fost vremuri cumplite pentru ea: "Am crescut în Montana, la vreo cinci kilometri de oraș, era departe și noi trăiam într-o colibă, fără electricitate și fără apă curentă. De ziua mea, când am împlinit opt ani, am mâncat viermișori și mă îmbrăcam în piei de animale."

Clara este acum studentă şi nu prea este apropiată de colegii săi, deși are o cultură rock masivă, dobândită în anii '90.
Dar simte că, deși a câștigat multe lucruri de care colegii săi de generație n-au habar, îi lipsesc multe altele: "N-am văzut niciodată un film Disney. Prietenii mei mai îmi zic în glumă: <<Dar unde ai trăit până acum?>>. Iar eu le răspund: <<În peșteră>>."

Deși a ales să nu trăiască la fel ca mama ei, Clara spune că o admiră pentru modul în care susține natura și se împacă cu ecosistemul.

Lynx spune că jumătate din viața ei primitivă s-a bazat pe încercări și eșecuri din care a învățat tot timpul.
Lecțiile pe care le-a învățat pe acest drum pe care l-a parcurs i-au arătat ce viermi nu-s buni pentru supă și că grăsimea de urs este o sursă excelentă de energie când este adăugată în tocană.

După timpul petrecut în compania ei, realizatorul emisiunii a fost marcat de stilul ei de viață - de la cum își face focul rapid până la somnul în iglu. "Este cu totul altfel decât orice persoană pe care am cunoscut-o vreodată, un caracter unic cu niște gene sălbatice care pulsează care are nevoie să trăiască cât mai aproape de pământ posibil.
E un experiment uriaș pe care ea crede că toți ar trebui să-l facem. Este genul de om despre care le voi vorbi sigur nepoților în anii următori"
, a mărturisit Ben Fogle, impresionat.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod