Nu există ceva mai frumos: Extraordinara prietenie dintre copii şi animale în 40 de imagini superbe

Copiii au un dar incredibil de a se apropia de animale, iar acestea simt prietenia lor sinceră şi le devin tovarăşi de nădejde.
Simona Tiškė, o fotgrafă din Lituania, surprinde de câţiva ani legătura specială care se formează între copii şi animale. Când micuţii nu au animalele lor, Simona introduce în cadru iepuraşi, căţeluşi sau alte animale, iar imaginile capătă pe loc alt sens şi transmit emoţie.

Întrucât locuieşte în oraş, fotografa le oferă copiilor săi şansa de a merge la ţară şi de a interacţiona cu animalele, iar micuţii sunt foarte fericiţi când descoperă noi camarazi. Pentru ea, cea mai bună copilărie este cea în care cei mici se joacă cu animalele, învaţă să comunice cu ele, să le înţeleagă şi să le protejeze.
Iar acestea sunt cele mai bune amintiri din copilărie pe care ei le pot avea, la fel cum sunt şi fotografiile.

Bored Panda a publicat 40 de imagini superbe realizate de Simona Tiškė care surprind frumuseţea emoţionantă a prieteniei dintre copii şi animale. Merită să le vezi pe toate, îţi vor însenina ziua!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod