Miresele de pe fundul mării. 10 imagini fanstastice și o poveste minunată

de Daniel Dumitrescu, 8 Iunie 2017

În Occident miresele organizează ceremonia "Aruncă rochia". Dar unele tinere au dus acest obicei la alt nivel.

În lume sunt mii de fotografi talentaţi, iar Pierre Violle se numără cu siguranţă printre ei. Francezul s-a specializat în fotografii subacvatice, dar nu oricum - el pozează cupluri proaspăt căsătorite în ipostaze prin care miresele îşi iau adio de la rochiile de nuntă.

La început, Pierre a lucrat în Europa, ca fotoreporter, apoi a plecat în America Latină şi s-a stabilit la Playa Del Carmen, în Mexic, în 2006. După ce a devenit pasionat de scufundări, a decis să îmbine utilul cu plăcutul şi să-şi ofere serviciile pe o nişă unică, înfiinţând Pierre Visual Studio.

A început să facă astfel de fotografii în Mexic, în 2009. De atunci, cupluri din toată lumea îl caută pentru a face şedinţe foto de o zi, în care acesta să-i pozeze scufundându-se în locuri idilice, pentru a-şi sărbători astfel nunta.

O şedinţă poate dura între cinci şi şase ore, iar tot pachetul de imagini îi costă pe doritori între 1.200 şi 3.000 de dolari, scrie Daily Mail.

Costă, dar multe cupluri sunt dispuse să-şi ţină respiraţia timp de 20-30 de secunde sub apă pentru o amintire superbă, pe viaţă.

"E greu să arăţi atât de liniştit, iar mulţi sunt cam agitaţi. Am două trucuri cu care îi fac pe clienţi să se relaxeze. Mai întâi, o gură de tequila înainte să începem. Apoi le pun melodiile lor favorite", a dezvăluit fotograful.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod